Horizon Forbidden West 14 Dakikalık Oynanış Videosu!

O Aloy artık bildiğiniz Aloy değil...

Sony Interactive Entertainment ve Guerrilla Games, State of Play etkinliği kapsamında Horizon Forbidden West için 14 dakika uzunluğunda oynanış videosu paylaştı. Paylaşılan videoda oyunun yeni mekaniklerine odaklanılması dikkatleri üzerine çekti. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Horizon Forbidden West Yükleme Ekranı Bulundurmayacak


Horizon Forbidden West Oynanış Videosu

Guerrilla Games, State of Play etkinliği kapsamında Horizon Forbidden West için 14 dakika uzunluğunda oynanış videosu paylaştı. Videoya aşağıda yer alan oynatıcı üzerinden ulaşabilirsiniz. Peki oyun bizlere neler sunacak?

Aloy, esrarengiz yeni tehditleri gizleyen, muhteşem ama bir o kadar da tehlikeli sınır Forbidden West’e meydan okurken siz de ona katılın. Uzak diyarları keşfedin, daha büyük ve daha hayranlık uyandıran makinelerle savaşın ve Horizon’ın uzak gelecek, kıyamet sonrası dünyasına dönerken yeni kabilelerle karşılaşın.

Diyar can çekişiyor. Yeni korkutucu makinelerle savaşırken, şiddetli fırtınalar ve durdurulamaz bir yıkım insanlığın darmadağın olmuş kalıntılarını mahvediyor. Dünya üzerindeki yaşam hızla yok olmaya doğru gidiyor. Kimse de nedenini bilmiyor.

Bu tehditlerin arkasındaki sırları çözüp, dünyaya düzen ve dengeyi yeniden getirmek Aloy’un elinde. Yol boyunca eski dostlarıyla yeniden bir araya gelmeli, savaşan yeni gruplarla ittifak kurmalı ve geçmişin mirasını çözmeli. Bu sırada yenilmez gibi görünen yeni bir düşmanın da bir adım önünde olmaya çalışacağız.

Silah, teçhizat ve kurtarılan parçalarla hazırlanmış tuzaklarla devasa makineler ve atlı insan düşmanlara karşı stratejik savaşlar vereceğimiz oyunda yeni mekanikler de yer almakta. Artık mızrağa özel parçalar takarak yakın dövüşü daha estetik hale getirebilirsiniz. Tırmanma halatı ile yüksek yerlere ulaşmak daha kolay ve aşağıya doğru süzülebileceğiniz bir ekipman da sizleri bekliyor.

Nasıl hareket edeceğinize siz karar vereceksiniz. İster gizlilikle ilerleyin ister savaşarak… Uzak gelecekteki Amerika’nın yemyeşil ormanlarını, batık şehirlerini ve yükselen dağlarını bizleri bekliyor olacak. Oyunun daha önce açıklanan çıkış aralığı 2021’in ikinci yarısıydı. Henüz net bir çıkış tarihi bizlerle paylaşılmış değil. Geliştirici ekip yakın zamanda çıkış tarihini açıklayacaklarını belirttiler. Oyun PlayStation 5 ve PlayStation 4 için geliştiriliyor.

Peki ya siz oynanış videosu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version