Horizon Call of the Mountain İnceleme Puanları

Horizon evreninde yeni bir macera...

Horizon Call of the Mountain İnceleme Puanları

Guerrilla Games ve sanal gerçeklik oyunlarında deneyimli olan Firesprite tarafından geliştirilmekte olan Horizon Call of the Mountain, Sony firmasının CES 2022 basın konferansı sırasında duyurulmuştu. PlayStation VR2 ile aynı gün, yani 22 Şubat 2023 tarihinde satışa sunulacak. Yakın bir zaman önce kalkan ambargo sonrasında, Horizon Call of the Mountain inceleme puanları yayınlandı. Bakalım seri evreninde geçen yan oyun nasıl bir tablo çiziyor?


İlginizi Çekebilir: Wild Hearts İnceleme Puanları


Horizon Call of the Mountain İnceleme Puanları Ortaya Çıktı

Metacritic sitesine yansıyan inceleme puanları ortalamasına göre, sanal gerçeklik oyununun genel olarak beğenildiğini görebiliyoruz. Kırk bir puanlama neticesinde 79 / 100 gibi bir sonuç söz konusu. Game Informer, GameSpot, GameRadar+ ve IGN gibi önde gelen mecralar dahil verilen puanlara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Horizon Call of the Mountain Konusu

Horizon evreninde geçecek yan senaryolu oyunda, Ryas isimli eski bir Shadow Carja asisi rolünde olacağız. Hikayeye göre, işlediğimiz suçların kefareti için Sundom için olası bir yeni tehdidi araştırmak için bir sefere gönderileceğiz. Yolculuğumuz boyunca da hem yeni hem de Aloy dahil tanıdık yüzler ile karşılaşacağız.

 

Exit mobile version