Honor of Kings Türkiye’ye Geliyor: Ön-Kayıt Yaptırmayı Unutmayın!

Çin ve Brezilya sonrasında sırada ülkemiz var!

Geçtiğimiz yıl itibarıyla yavaş yavaş dünyaya açılmaya başlayan ücretsiz MOBA oyununun sıradaki durağı belli oldu. Honor of Kings Türkiye‘ye geliyor. Ön-kayıt yaptırmanız durumunda da birbirinden güzel hediyeleriniz olacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GTA Vice City Nextgen Edition Geliyor


TiMi Studio Group tarafından geliştirilmiş olan Honor of Kings, ilk olarak 2015 yılında Tencent Games tarafından Çinli oyuncular ile buluşmuştu. Kısa sürede popüler hale gelmiş olan MOBA oyunu, iki yüz milyon kayıtlı ve günlük yüz milyondan fazla aktif kullanıcı sayısına ulaşmıştı.

Tencents-Honor-of-Kings-World-Sets-Its-Sight-on-World-Domination_1

2023 yılının Mart ayı itibarıyla, Level Infinite yayıncılığında dünyaya açılmaya başlamış ve ilk durak da Brezilya olmuştu. Güney Amerika ülkesinde En İyi Google Play oyunu seçilen Honor of Kings, iOS tabanlı cihazlar üzerinde de bulunuyor.

Popüler MOBA Oyunu, Honor of Kings Türkiye’ye Geliyor

Dünya genelinde en fazla oynanan MOBA oyunlarından birisi olma özelliğini taşıyan Honor of Kings için sıradaki durak ise ülkemiz Türkiye olacak. Halihazırda Google Play Store üzerinden ön-kayıt yaptırabiliyorsunuz ve yaptırmanız durumunda da sembolik kahramanlardan Ying, Ying karakterinin Kızıl Püskül kostümü, 500 elmas, 2000 Arcana Parçası, 5000 oyun içi kredi ve sınırlı süreliğine tüm kahramanları ücretsiz olarak deneyebilme gibi hediyelere sahip olabileceksiniz. Ne var ki bunun için de yapılan ön-kayıtların sırası ile belirli kilometre taşlarına ulaşması gerekiyor. Yani ne kadar fazla oyuncu ön-kayıt yaptırırsa, bu hediyelerden o kadar çok veya tamamını elde edebilmek mümkün olacak.

Exit mobile version