Hogwarts Legacy Zamlandı! Güncel Fiyatlar Ne Oldu?

Steam mağazasında oyunlara yapılan zamlar devam ediyor. Listeye eklenen yeni isim ise yılın bombalarından birisi oldu. Evet, haberimizin başlığında da gördüğünüz üzere Hogwarts Legacy zamlandı. Peki oyunun standart ve Dijital Lüks sürümü ne kadar oldu? Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Payday 2 Fiyatına Zam Geldi! % 377 Artış Yaşandı


Zam Dalgası Devam Ediyor: Hogwarts Legacy Zamlandı

Steam mağazasındaki yaşanan son gelişme ile Hogwarts Legacy oyunun standart sürümü 699 TL % 57 artış yerine 1.099 TL, Dijital Lüks sürümü de % 50 artış ile 799 TL yerine 1.199 TL üzerinden satılıyor. Eğer standart sürümü almış ve Dijital Lüks sürüme yükseltmek istiyorsanız, bunun için ihtiyacınız olacak Karanlık Sanatlar Paketi de % 67 oranında bir zam ile 239 TL yerine 399 TL ödemeniz gerekecek.

Son dönemde, güncel oyunlar için oldukça sık bir şekilde fiyat artışları görmüştük. Hogwarts Legacy, zam dalgasında yüzümüze çarpan bir başka oyun oldu.

Hogwarts-Legacy-Harry-Potter-oyunu

Elbette mağaza genelinde zamlanması yüksek ihtimal pek çok oyun daha bulunuyor. Mesela şu an indirimde olan Atomic Heart, Aliens: Dark Descent, A Plague Tale: Requiem, System Shock, Evil West, S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, DOOM Eternal ve daha birçoğu için olası zamlar yakın olabilir. Eğer şu anda bütçeniz el veriyorsa, mağazayı gezmeniz ve alabileceklerinizi almanızı tavsiye ediyoruz.

Exit mobile version