Hogwarts Legacy Yan Görevleri, Ana Senaryoyu Etkileyecek

Karanlık tarafta da yer alabilecekmişiz...

Avalanche Software tarafından verilen yeni bilgilere göre, Hogwarts Legacy yan görevleri ana senaryoyu etkileyecek bir yapıda olacakmış. Peki bu ne anlama gelecek? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Hogwarts Legacy Kayıt Sistemi Detaylandırıldı


Hogwarts Legacy Yan Görevleri, Etkin Bir Rol Oynayacak

Geçtiğimiz ay geliştirilme aşaması tamamlanmış olan Hogwarts Legacy için tanıtımlar tam gaz devam ediyor. Bu hafta içerisinde GamesRadar+ tarafından geliştirici stüdyo ile yapılan röportaj sırasında konuşan Hikaye Yönetmeni Moira Squier, bizi yüzden fazla yan görevin beklediğini söyledi. Dahası ise bu görevlere yaklaşım tarzımızın ana senaryo etkileyeceğini de sözlerine ekledi.

“Ana hikaye karmaşık ve ilgi çekici ve farklı karakterleri ve bakış açılarını içeriyor, ama oyun boyunca oyuncuların seçim anlarını göz önünde bulundurduğumuzda, sanatsal hikayenin kendi versiyonlarını anlatmalarına imkan tanıyacağız. Yüzden fazla olan yan görevler bile yaşadıkları deneyim ile oyuncuların ana senaryoyu değiştirmelerine olanak tanıyacak.

Yan görevde biriyle etkileşime geçmek, onunla ana senaryoda nasıl etkileşime geçeceğinize etki edecek. Oyuncunun bu görevleri tamamlama sırası tercihi, hikayeyi ve oyunu etkileyecek. Her şey kendi içinde bağlantılı.”

R6krhY9oXGLhRRL28VW8rG-1200-80

Baş Tasarımcı Kelly Murphy ise kötü tarafta olmayı isteyen oyuncular için de iyilik düşündüklerini müjdeledi. Öyle ki Dark Witch veya Dark Wizard olmayı isterseniz, böyle bir fırsatınız da olacak. Her ne kadar Harry Potter romanlarında böyle bir şeyin cezası Azkaban olsa da, Hogwarts Legacy oyununda etik bir sistem olmadığından dolayı, benzer bir cezalandırma da olmayacak. Ne var ki Avada Kedavra, Imperio ve Crusio yapmaya devam ettiğiniz zaman, oyunda buna karşı bir tepki görecekmişsiniz.

Bu yılın en çok beklenen oyunları arasında yer alan Hogwarts Legacy, 10 Şubat 2023 tarihinde PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkacak. PlayStation 4 ve Xbox One versiyonlarının 4 Nisan 2023 tarihinde ve Switch versiyonunun da 25 Temmuz 2023 tarihinde kullanıcıları ile buluşacağını söyleyelim.

Exit mobile version