Hogwarts Legacy’nin Switch Versiyonu Yine Ertelendi

Fazladan birkaç ay daha beklemece...

Hogwarts Legacy'nin Switch Versiyonu Yine Ertelendi

Portkey Games ve Avalanche Software tarafından yapılan duyuru ile Hogwarts Legacy’nin Switch versiyonu bir kez daha ertelendi. Neyse ki önümüzdeki yıla kalmayacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Hogwarts Legacy, Örümcek Korkusu Olan Oyuncuları Düşünüyor


Bu yıla damgasını vuran oyunlardan olan Hogwarts Legacy, 5 Mayıs 2023 tarihi itibarıyla PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series platformlarında bulunuyor. Ancak bir de Switch versiyonu olacak.

Hogwarts Legacy’nin Switch Versiyonu Ne Zaman Çıkacak?

Eski nesil versiyonlarının ertelendiğini öğrendiğimiz Aralık ayında yapılan duyuruda, bütün platformlar genelinde en iyi deneyimin sunulmasının hedeflendiği de dile getirilmişti. Bu durum elbette Switch versiyonu için de geçerli olacak. Bunun bedeli olarak da Hogwarts Legacy oyununun Nintendo konsoluna çıkan versiyonu bir kez daha ertelendi. Normalinde 27 Temmuz 2023 tarihinde çıkması beklenir iken, artık 14 Kasım 2023 tarihini beklememiz gerekecek.

Oyunun Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuruda, “Hayranların Switch üzerinde oynamak için sabırsızlandığını biliyoruz, bu nedenle en iyi deneyimi yaratmak da en büyük önceliğimiz. Sabrınız için teşekkürler.” sözlerine yer verilmiş.

Hogwarts Legacy oyununun sunduğu dünyanın büyüklüğü ve görsel kalitesi göz önünde bulundurulduğunda, Switch için en iyi hale getirmenin fazlaca zaman alacak olması fazlasıyla mantıklı. Sevindirici nokta ise önümüzdeki yıla kalmayacak olması. Elbette bu süreçte başka teknik sorunlar da ortaya çıkmaz ise.

10 Şubat 2023 tarihinde PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulmuş olan oyun, son açıklanan rakamlar ile on beş milyondan fazla birim satışı gerçekleştirmiş ve bir milyar dolardan fazla gelir sağlamıştı. Geçtiğimiz hafta çıkan PlayStation 4 ve Xbox One versiyonunun bu rakamlara ne kadar etki edeceğini de içinde bulunduğumuz çeyreğe ilişkin finansal raporun açıklandığı zamanda öğreneceğiz.

Exit mobile version