Hogwarts Legacy Switch Görüntüleri Yayınlandı

Sizce nasıl görünüyor?

Hogwarts Legacy Switch görüntüleri, oyunun 14 Kasım 2023 tarihindeki çıkışı öncesinde yayınlandı. Bütün platformlar genelinde en iyi deneyimin sunulmasını hedefleyen Portkey Games ve Avalanche Software, bakalım bu hedefi ne denli gerçekleştirebiliyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Hogwarts Legacy 2 Geliştirilme Aşamasındaymış


Bu yıla damgasını vuran oyunlardan olan Hogwarts Legacy, 10 Şubat 2023 tarihinde PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series ve 5 Mayıs 2023 tarihi itibarıyla da PlayStation 4 ve Xbox One için çıkmıştı. Ancak bildiğiniz gibi bir de Switch versiyonu olacak. Yakın bir zaman önce ise ilk görüntüleri yayınlandı. Portkey Games ve Avalanche Software tarafından yayınlanan Hogwarts Legacy Switch görüntüleri, oyunun Nintendo konsolu üzerinden nasıl görüneceğine dair bir fikir vermeyi başarıyor.

Hogwarts Legacy Switch Görüntüleri

Hogwarts Legacy Switch Görüntüleri

Resmi Nintendo sayfasında ve oyunun eShop mağazasında paylaşılan görüntülerde, senaryodaki farklı kısımlara ve mekanlara yer verilmiş. Cihazın gücüne bağlı olarak da hem görsel hem de teknik açıdan fedakarlıkta bulunulduğu gözlerden kaçmıyor, ama yine de kötü görünmediğini söyleyebiliriz. Bakalım performans olarak nasıl bir deneyim yaşayacağız? Bunu da çıkış gününde hep birlikte göreceğiz.

Hogwarts Legacy Konusu

1800’lü yıllardaki Hogwarts kalesinde geçecek olan oyun, özgün bir hikaye sunacak. Büyücülük dünyasını yok etmekle tehdit eden eski bir sırrın anahtarını elinde tutan bir öğrenci rolünde olacağız. Senaryo boyunca yandaşlar edinecek iken, karanlık büyücüler ile savaşacak ve büyücülük dünyasının kaderine karar vereceğiz.

Exit mobile version