Hogwarts Legacy Steam Deck’i Zirveden İndirdi!

Modern Warfare 2 sonrasında, şimdi de Hogwarts Legacy...

Oyun dünyasında yeni bir haftaya girdiğimiz bugünde, Steam’de geçen haftanın en çok satanları haberimiz ile yine karşınızdayız. SteamDB tarafından edinilen bilgiler ışında hazırlanan güncel listede, Hogwarts Legacy Steam Deck liderliğine son verdi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Rockstar Games Oyunları Zamlandı!


Hogwarts Legacy Steam Deck’in Liderlik Serisini Sonlandırdı

  1. Hogwarts Legacy
  2. Steam Deck
  3. Dead Space
  4. Hogwarts Legacy
  5. Undisputed
  6. Hi-Fi RUSH
  7. Project Zomboid
  8. Dead Space
  9. Red Dead Redemption 2
  10. Call of Duty: Modern Warfare II

Featured-Undisputed-Does-Undisputed-have-a-career-mode

30 Ocak – 5 Şubat 2023 tarihleri arasını kapsayan listeye baktığımızda, bu defa bir başka sürpriz sonuç ile karşılaşıyoruz. Geçtiğimiz aylarda Call of Duty: Modern Warfare II tarafından zirveden indirilen Steam Deck, bu defa da Hogwarts Legacy tarafından zirveden indirildi. Bir önceki hafta ikinci sırada karşımıza çıkmış olan oyun, ilk onun zirvesinin yeni sahibi oldu. Kaç hafta kalacağı elbette merak konusu ve bunu önümüzdeki hafta hep birlikte göreceğiz.

Valve tarafından geliştirilen Steam Deck ikinci sıraya gerilemiş iken, listede yine iki Dead Space oyunu bulunuyor. Bunlardan ilki, geçtiğimiz haftanın üçüncüsü olup da yerini koruyor. Diğeri ise sekizinci sıraya kadar gerilemiş durumda.

Dördüncü sıraya baktığımızda, bir diğer Hogwarts Legacy sürümünü görüyoruz. Beşinci sırada yeni çıkmış olan Erken Erişim oyunu Undisputed ve altıncı sırada da, bir önceki haftanın sekizincisi olan Hi-Fi RUSH var.

Listenin geri kalanında, kısa bir aranın ardından geri dönüş yapan Project Zomboid, bir önceki haftanın beşinci sırasındaki Red Dead Redemption 2 ve son sırada da yine bir önceki haftanın dokuzuncusu olan Call of Duty: Modern Warfare II bizi karşılıyor.

Exit mobile version