Hogwarts Legacy’nin PlayStation’a Özel İçeriği Tüm Platformlara Geliyor

PC, Switch ve Xbox kullanıcılarına müjde!

Warner Bros. Games tarafından yapılan duyuru ile Hogwarts Legacy‘nin PlayStation‘a özel içeriği diğer platformların oyuncuları ile de buluşmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Hogwarts Legacy 2 Geliştirilme Aşamasındaymış


Hogwarts Legacy’nin PlayStation’a Özel İçeriği Diğer Platformlara Ne Zaman Geliyor?

Sony Interactive Entertainment ile Warner Bros. Games arasındaki anlaşma kapsamında, Hogwarts Legacy’nin PlayStation’a özel içeriği olmuştu. Bu elbette diğer platformları kullanan oyuncuların keyfini bir hayli kaçırmıştı. Ancak belirtilen süre yavaş yavaş doluyor ve bahsi geçen içerik de bu yaz mevsiminde diğer platformlardaki oyuncular ile de buluşacak. Oyunun X hesabı üzerinden yapılan paylaşımda şu sözlere yer verildi:

“Hogwarts Legacy’nin birinci yıl dönümüne yaklaşırken, topluluğumuza Hogwarts Legacy PlayStation’a özel içeriğin, oyun için ek güncellemeler ve özelliklerle birlikte bu yaz diğer platformlarda da sunulacağını bildirmek istedik. Bu yıl Hogwarts Legacy’ye neler geleceğine dair daha fazla ayrıntı için önümüzdeki aylarda bizi takip etmeye devam edin.”

Oyuna bir hayli gerilim katan bu içerikte, yolumuz Hogsmade dolaylarındaki bir dükkana düşüyordu. Ekstra göreve ek olarak, kozmetik set, elimizdeki eşyaları diğer bölgelere kıyasla daha yüksek değerden satabilme imkanı ve gizli sandıkların yerini geçici olarak görebilmemizi sağlayan Felix Felicis iksiri tarifi PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcılarına zaman sınırlı özel olarak sunulmuştu.

Görevin detaylarına göre Madam Mason, işaret ettiği dükkanın makus laneti yüzünden satışa çıkamadığından bahsediyordu. Biz ise bu noktada devreye girip, laneti ortadan kaldırabilmek için bodrum katına iniyor ve kötü niyetli güçler ile savaşmaya başlıyorduk.

Hogwarts Legacy Switch Görüntüleri Yayınlandı

Paylaşımda ayrıca bu yıl içerisinde Hogwarts Legacy ile ilgili daha fazla şey göreceğimizin de müjdesi verilmiş. Her ne kadar bir detay verilmemiş olsa da, beklentiler Quidditch mini oyununun eklenebileceği yönünde oldu.

10 Aralık 2023 tarihinde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulmuş olan Hogwarts Legacy, daha sonradan PlayStation 4 ve Xbox One ve son olarak da Switch kullanıcıları ile buluşmuştu. 2023 yılı içerisinde 22 milyon satmış ve aynı yıl içerisinde Birleşik Devletler ve Birleşik Krallık genelinde en fazla satan oyun olma unvanını eline geçirmişti. Güncel satış rakamı ise 24 milyonun üstünde.

Exit mobile version