Hogwarts Legacy PlayStation İçeriği, 1 Yıllığına Özelmiş

Henüz resmi bir açıklama yok, ama...

Hogwarts Legacy PlayStation İçeriği, 1 Yıllığına Özelmiş

Ortaya atılan bir rapora göre Hogwarts Legacy PlayStation içeriği, oyunun çıkışından bir yıl sonra PC, Switch ve Xbox konsollarına da gelecekmiş. Raporu ortaya atan kaynağın ise bir hayli sağlam olduğunu söyleyebiliriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Hogwarts Legacy, Ülkemizde Ön-Sipariş ile Alınamıyor (Güncel)


Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz hafta içerisinde düzenlenen State of Play yayınında, oyunun PlayStation 4 ve PlayStation 5 için yayınlanacak olan özel içeriği de gösterilmişti. Oyuna bir hayli gerilim katacak olan bu içerik, bizi Hogsmade dolaylarındaki bir dükkanın içerisinde götürecek. Ekstra göreve ek olarak, kozmetik set, elinizdeki eşyaları diğer bölgelere göre bu dükkanda daha yüksek değerden satma imkanı ve gizli sandıkların yerini geçici olarak görebilmenize olanak tanıyan Felix Felicis İksiri Tarifi de yine PlayStation kullanıcılarına sunulacak bilgisi verilmişti.

Görevin detaylarına göre Madam Mason, işaret ettiği dükkanın makus laneti yüzünden satışa çıkamadığından bahsediyor. Biz ise bu noktada devreye girip, laneti ortadan kaldırabilmek için bodrum katına iniyor ve kötü niyetli güçler ile savaşmaya başlıyoruz. Zaten fragmanda da gördüğümüz üzere ilginç olaylar da cereyan ediyordu.

Hogwarts Legacy PlayStation İçeriği, Diğer Platformlara da Gelecek

Önceden sadece PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsollarına özel olarak çıkacağı söylenmiş olsa da, görünüşe göre işin aslı hiç de öyle değil. Yakın bir zaman önce Assassin’s Creed Mirage ile ilgili bütün detayları sızdıran Rebs Gaming, Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile bu içeriğin oyunun çıkışından bir yıl sonra PC, Switch, Xbox One ve Xbox Series platformlarına da çıkacağını belirtti.

Oyunun çıkış tarihinin 10 Şubat 2023 olduğunu düşünecek olursak, diğer platformların kullanıcıları bu içeriğe 10 Şubat 2024 tarihi itibarıyla erişim sağlayabilecekler demek oluyor. Diğer bir deyişle, kalıcı değil de belirli bir süreliğine özel olma söz konusu. Bakalım Rebs Gaming tarafından ortaya atılan söylem, Assassin’s Creed Mirage sızıntısında olduğu gibi doğru çıkacak mı? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version