Hogwarts Legacy PC Gereksinimleri Güncellendi

Oyunla buluşmaya bir aydan az zaman kaldı...

Hogwarts Legacy PC Gereksinimleri

Hogwarts Legacy için bir aydan az bir zaman kaldı. Ülkemizde de en nihayetinde ön-siparişe açılmış olan oyunu sabırsızlıkla bekliyoruz. Peki bilgisayarınız maceraya sizin kadar hazır mı? İşte Hogwarts Legacy PC gereksinimleri.


İlginizi Çekebilir: Yeni Hogwarts Legacy Oynanış Videosu


2023 de birbirinden kaliteli oyunlar ile buluşacağımız bir yıl olacak. Hogwarts Legacy de bu listede üst sıralarda yer alıyor. Bizi filmlerde ve kitaplarda anlatılan dönemlerin öncesine, 1800’lü yıllara götürecek olan hikayede büyücülük dünyasını tehdit eden kadim bir sırrın anahtarını elinde tutan bir öğrencinin rolünde olacağız.

Hogwarts Legacy PC Gereksinimleri Detayları

PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için 10 Şubat 2023 tarihinde çıkacak olan Hogwarts Legacy, PlayStation 4, Switch ve Xbox One için de sonraki bir zamanda satışa sunulacak. Eğer maceraya bilgisayarınızda dalış yapacaksanız, Steam sayfasına yansıyan güncel detaylara göre, en aşağı i5-6600 veya Ryzen 5 1400 işlemcili, 16 GB bellekli ve GeForce GTX 960 veya Radeon RX 470 ekran kartlı bir sisteme ihtiyacınız olacak. En düşük ve önerilen gereksinimlerin tüm detayları için aşağıya göz atabilirsiniz.

En Düşük Gereksinimler (720p 30 FPS, Düşük Kalite Ayarları)

Önerilen Gereksinimler (1080p 60 FPS, Yüksek Kalite Ayarları)

Ultra Gereksinimler (1440p 60 FPS, Ultra Kalite Ayarları)

Ultra 4K Gereksinimler (2160p 60 FPS, Ultra Kalite Ayarları)

Exit mobile version