Hogwarts Legacy Özel Sürümleri İçerikleri Sızdı

Oyunun bu yıl içerisinde çıkması bekleniyor...

Hogwarts Legacy özel sürümleri, resmi duyuru öncesinde yaşanan bir sızıntı ile ortaya çıktı. Buna göre, standart sürümün yanı sıra, Avalanche Software tarafından geliştirilen oyunun iki özel sürümünün olacağını öğrenmiş olduk. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Just Cause Serisi Yeni Oyun ile Devam Edecek


Bizleri 1800’lü yıllardaki Hogwarts kalesine götürecek olan oyun, özgün bir hikaye sunacak. Büyücülük dünyasını yok etmekle tehdit eden eski bir sırrın anahtarını elinde tutan bir öğrenci rolünde olacağız. Senaryo boyunca yandaşlar edinecek iken, karanlık büyücüler ile savaşacak ve büyücülük dünyasının kaderine karar vereceğiz.

Avalanche Software tarafından geliştirilen ve bu yılın son çeyreğinde PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak olan Hogwarts Legacy için heyecanlı bekleyiş sürer iken, Reddit kullanıcısı BattleDashBR da oyunun resmi sayfası üzerinden özel sürümler ile ilgili bilgilere ulaşmayı başarmış.

Hogwarts-Legacy-Harry-Potter-oyunu

Hogwarts Legacy Özel Sürümleri Detayları

Kullanıcı tarafından belirtilene göre standart sürüme ek olarak Deluxe Edition ve Collector’s Edition olmak üzere iki özel sürüm bizleri bekleyecek. Hemen aşağıdan tüm içerik detaylarına göz atabilirsiniz.

Deluxe Edition İçeriği

Collector’s Edition İçeriği

Oyun ile ilgili olarak yapılan resmi açıklamalarda, Hogwarts Legacy’nin sadece tek oyunculu deneyim sunacağı söylenmişti. Yani çevrimiçi modlar veya kooperatif desteği içermeyecek. Bununla birlikte, oyun içi ödeme sistemi de bulunmayacak.

Son olarak, PlayStation 5 versiyonunda Fidelity ve Performance olmak üzere iki farklı grafik modu seçeneğinin yanı sıra, SSD kullanımı ile neredeyse yok denecek kadar kısa yükleme sürelerinin, üç boyutlu sesin, DualSense kolunun dokunsal geri bildiriminin ve uyumsal tetikleyicilerinin ve çok daha fazlasının destekleneceği de resmi olarak açıklanmıştı.

 

Exit mobile version