Hogwarts Legacy Kooperatif Deneyim Sunmayacak

Müjdeli haber geldi!

Hogwarts Legacy Kooperatif Deneyim Sunmayacak

Cuma gününün State of Play sunumu sonrasında, Hogwarts Legacy kooperatif deneyim ve oyun içi ödemi sistemi bulundurmayacak duyurusunda bulunuldu. Oyuncuların yüreğine su serpen bu açıklamanın detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Hogwarts Legacy için State of Play Yayınında Neler Gördük?


Eğer sonradan bir aksilik yaşanmaz ise, bu sene Harry Potter evreninde geçen Hogwarts Legacy ile o fantastik dünyaya geri dönüş yapacağız. Şimdilik net bir tarihi olmasa da, bu yılın son çeyreğinde PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak olan oyun, Avalanche Software tarafından geliştiriliyor ve Warner Bros. Games bünyesindeki Portkey Games tarafından da yayınlanacak.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Sony Interactive Entertainment’ın gerçekleştirdiği State of Play yayını ile yeni bilgiler edinmiştik. 1800’lü yıllardaki Hogwarts kalesinde geçecek olan oyun, özgün bir hikaye sunacak. Büyücülük dünyasını yok etmekle tehdit eden eski bir sırrın anahtarını elinde tutan bir öğrenci rolünde olacağız. Senaryo boyunca yandaşlar edinecek iken, karanlık büyücüler ile savaşacak ve büyücülük dünyasının kaderine karar vereceğiz.

Hogwarts Legacy Kooperatif Deneyim ile Karşımıza Çıkmayacak

Bahsi geçen yayının ardından FAQ (Sıkça Sorulan Sorular) sayfasını güncelleyen Warner Bros. Games, Hogwarts Legacy ile ilgili birkaç ufak detayı daha gün yüzüne çıkarttı. Söylenene göre ne Portkey Games ne de Avalanche Software tek oyunculu modun dışında bir şeyin olmayacağını resmi olarak onayladılar. Diğer bir deyişle, çevrimiçi veya kooperatif oynanış deneyimi sunulmayacak. Zaten ilgili sayfada da Hogwarts Legacy için “Hogwarts Legacy, 1800’lerin büyücülük dünyasında geçen bir açık dünya, tek oyunculu, aksiyon rol yapma video oyunu (RPG)” yazılı olduğunu görebiliyoruz.

Bilhassa Middle-Earth: Shadow of War oyunundaki oyun içi ödeme sistemi nedeniyle oluşan endişenin ve yapılan yoğun eleştirilerin ardından, yapılan bu açıklamanın yüreklere su serptiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Hogwarts Legacy Hakkında

Hogwarts Legacy, ilk kez Harry Potter kitaplarında tanıtılan dünyada geçen, sürükleyici, açık dünya aksiyon RPG oyunudur.

Hem fantastik canavarları keşfedin, karakterinizi özelleştirin ve iksirler üretin, büyü yapmada uzmanlaşın, yeteneklerinizi geliştirin ve olmak istediğiniz büyücüye dönüşün, hem de tanıdık yerler ve yeni konumlar üzerinden bir yolculuğa çıkın. 1800’lerin sonunda Hogwarts deneyimini yaşayın. Karakteriniz, büyücülük dünyasını paramparça etmekle tehdit eden, kadim bir gizemin anahtarını elinde tutan bir öğrenci. Müttefikler edinir, Karanlık Büyücüler ile savaşır ve en nihayetinde, büyücülük dünyasının kaderine karar verirken, Hogwarts’ta yaşama hissini keşfedin.

Yolculuğunuz boyunca büyüler öğrenin, iksirler yapın, bitkiler yetiştirin ve büyülü canavarlarla ilgilenin. Olmak istediğiniz cadı ya da büyücüye dönüşmek için evinizle ilgilenin, dostluklar kurun ve becerilerde uzmanlaşın. Geçmişten gelen gizli bir gerçeği açığa çıkarmak için keşfedilmemiş bir dönemdeki büyücülük dünyasını deneyimleyin. Büyücülük dünyasının kaderini tehdit eden, tehlikeli bir kötü karakter ile yüzleşirken trollere, Karanlık Büyücülere, goblinlere ve daha fazlasına karşı savaşın.

 

Exit mobile version