Hogwarts Legacy Güncel Satış Rakamları Açıklandı

Oyun epey beğenildi :)

Warner Bros. Games ve Avalanche Software tarafından yapılan açıklama ile Hogwarts Legacy güncel satış rakamları ortaya çıktı. Harry Potter evreninde geçen oyun, hükmünü sürmeye devam ediyor. Bu da, yıl sonundaki The Game Awards şovunun Yılın Oyunu için güçlü bir rakip şimdiden belli oldu diyebiliriz.


İlginizi Çekebilir: Hogwarts Legacy Dizisi Mi Geliyor?


Hogwarts Legacy, bu seneye damgasını vuran bir oyun oldu desek çok da yanlış bir tanım olmaz. Harry Potter evreninde geçen kaliteli bir hikaye ve macera sunuyor. Çıktığı dönemde Twitch platformunda en çok izlenen ikinci oyun konumunda bulunan ve Steam mağazasında da 879.308 eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşmış olan Hogwarts Legacy, ilk iki haftasında on iki milyondan fazla satış adedine ulaşmış ve yayıncı şirketin sekiz yüz elli milyon dolar gelir elde etmesini sağlamıştı.

Hogwarts Legacy Çok Oyunculu Modu Geliyor

Bu yılın ilk çeyreğinde ABD ve Avrupa ülkelerinde en fazla kâr getiren PC, PlayStation ve Xbox oyunu olmuştu. Dün itibarıyla da PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları da satışa sunulmuş olan Hogwarts Legacy için hayranlık uyandırıcı rakamlar gelmeye devam ediyor.

Hogwarts Legacy Güncel Satış Rakamları Ne Seviyede?

Warner Bros. Games ve Avalanche Software tarafından açıklanan güncel rakamlara göre, aradan geçen üç aylık süreçte iyi performansını sürdürerek on beş milyon adetten fazla satışa ulaşıldığı açıklandı. Dahası ise bir milyar dolardan fazla da gelir elde edilmiş. PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları da rakamlara bir hayli etki edecek iken, 25 Temmuz 2023 tarihinde de Switch versiyonunun satışa sunulacağını hatırlatmadan geçmeyelim. Diğer bir deyişle, önümüzdeki dönemde Hogwarts Legacy başarılarını duymaya devam edeceğiz.

Hogwarts Legacy Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler (720p 30 FPS, Düşük Kalite Ayarları)

Önerilen Gereksinimler (1080p 60 FPS, Yüksek Kalite Ayarları)

Ultra Gereksinimler (1440p 60 FPS, Ultra Kalite Ayarları)

Ultra 4K Gereksinimler (2160p 60 FPS, Ultra Kalite Ayarları)

Hogwarts Legacy Konusu

1800’lü yıllardaki Hogwarts kalesinde geçecek olan oyun, özgün bir hikaye sunacak. Büyücülük dünyasını yok etmekle tehdit eden eski bir sırrın anahtarını elinde tutan bir öğrenci rolünde olacağız. Senaryo boyunca yandaşlar edinecek iken, karanlık büyücüler ile savaşacak ve büyücülük dünyasının kaderine karar vereceğiz.

Exit mobile version