Hogwarts Legacy Çok Oyunculu Modu Geliyor

Oyunu arkadaşlarıyla oynamak isteyenlere müjde!

Hogwarts Legacy Çok Oyunculu Modu Geliyor

Geçtiğimiz Cuma günü satışa sunulmuş olan Hogwarts Legacy için mod üreticileri harekete geçtiler. Skyrim Together Reborn ekibi, Hogwarts Legacy çok oyunculu modu üzerinde çalışmaya başladı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam Mağazası Hogwarts Legacy Büyüsüne Kapıldı


Harry Potter evrenine geri dönüş yaptığımız Hogwarts Legacy’ye olan yoğun ilgi, duyurulduğu günden bu yana devam ediyor. 10 Şubat 2023 tarihinde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkmış olan oyun, Steam satış listelerini altüst etmekle kalmamış ve Twitch platformunda da Cyberpunk 2077 sonrasında en fazla izlenen ikinci oyun olmuştu. Ne var ki oyunun sadece tek oyunculu modu var. Geliştirici ve yayıncı tarafından da çok oyunculu modun veya modların planlandığına dair bir duyuru gelmemişti. Hal böyle olunca, mod geliştiricileri iş başa düştü diyerek kolları sıvadılar.

Hogwarts Legacy Çok Oyunculu Mod, HogWarp Geliyor

Skyrim Together Reborn modunun arkasındaki ekip tarafından hazırlanmakta olan HogWarp, aynı Skyrim gibi oyuncuların Hogwarts Legacy oyununu bir arada oynamalarını sağlıyor. Mod halihazırda test aşamasında ve sadece Yamashi’nin Patreon aboneleri erişebiliyor. Ancak genel olarak nasıl göründüğü hakkında fikir sahibi olabilmeniz için bir de video hazırlamış.

Şimdilik HogWarp üzerinde tek başına çalışan Yamashi tarafından söylenene göre modun amacı, kooperatif olarak oynayabilme ve rol yapmaya olanak tanımakmış. Ayrıca sekiz kişiye kadar destek sunmayı da istiyorlarmış, ama geliştirilme aşamasında bu sayıda değişim olabilirmiş.

“Hedefimiz oyuncunun görünümü ile karakterlerin yeniden doğması, animasyonlar ve yapay zeka karakter gibi temel şeyleri nasıl yapacağımızı çözmek. Çok oyunculu moda özel içerik yaratmayacağız. Kararlı bir ana yapı iskeleti sunmak istiyoruz. Böylece insanlar esas oyunun keyfini çıkarabilir ve sonrasında belki kendileri genişletebilirler.”

Buradan anlayabileceğimiz üzere, modun açık kaynaklı olarak yayınlanması planlanıyor. Haliyle, diğer kullanıcılar kendi istediklerini de ekleyerek genişlemesini sağlayabilecekler. Belirli özellikleri çıkartıp, yerine yenilerini ekleyebilecekler.

Exit mobile version