Hogwarts Legacy Çıkış Fragmanı

Hogwarts kalesine gidiş için hazır mıyız?

Hogwarts Legacy Çıkış Fragmanı

Yılın merakla beklenen oyunlarından Hogwarts Legacy ile buluşmaya az bir zaman kaldı. Önümüzdeki hafta Cuma günü, yani 10 Şubat 2023 tarihinde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacak. Bunun öncesinde ise Hogwarts Legacy çıkış fragmanı yayınlandı.


İlginizi Çekebilir: Hogwarts Legacy Yan Görevleri, Ana Senaryoyu Etkileyecek


Bizi filmlerde ve kitaplarda anlatılan dönemlerin öncesine, 1800’lü yıllara götürecek olan hikayede büyücülük dünyasını tehdit eden kadim bir sırrın anahtarını elinde tutan bir öğrencinin rolünde olacağız.

Açık dünya oynanışın sunulacağı oyunda sadece kaleyi değil, civardaki Hogsmeade Village dahil pek çok yeri gezebilmek mümkün olacak ve bu dış mekanlarda seyahat için süpürgeyi kullanabileceğiz. Ne var ki Quidditch oyununa yer verilmiş değil. Kale içerisinde ise pek çok tanıdık mekanı görebileceğiz.

Bizleri ortalama otuz beş saatlik bir senaryo modunun beklediği Hogwarts Legacy oyununda, sınıflara katılacak ve ana senaryoyu etkileyeceği söylenen yan görevler ile ilgilenebileceğiz. Herhangi bir ahlak sistemi olmadığı için kötü tarafa geçebileceğiz. Herhangi bir ceza almayacak olsak da, bunun bir şekilde geri dönüşünün olacağı söyleniyor.

Hogwarts Legacy Çıkış Fragmanı Yayınlandı

PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları 4 Nisan 2023 ve Switch versiyonu da 25 Temmuz 2023 tarihinde çıkacak olan oyun için yayınlanan çıkış fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

En Düşük Gereksinimler (720p 30 FPS, Düşük Kalite Ayarları)

Önerilen Gereksinimler (1080p 60 FPS, Yüksek Kalite Ayarları)

Ultra Gereksinimler (1440p 60 FPS, Ultra Kalite Ayarları)

Ultra 4K Gereksinimler (2160p 60 FPS, Ultra Kalite Ayarları)

Exit mobile version