Hızlı ve Öfkeli Çıkış Tarihi Belli Oldu

Hızlı ve Öfkeli Ne Zaman Çıkacak?

Hızlı ve Öfkeli Çıkış Tarihi

Film dünyasının en popüler ve gişe yapan filmlerinden olan Hızlı ve Öfkeli serisi oyuncular ile buluşmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sene Game Awards programında ilk defa duyurulup görücüye çıkan Fast & Furious Crossroads bir erteleme haberi ve oynanış videosu ile karşınızda. İşte Hızlı ve Öfkeli çıkış tarihi ve oynanış videosu!


İlginizi Çekebilir: Mafia 2: Definitive Edition İnceleme


Hızlı ve Öfkeli Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Geçtiğimiz günlerde Fast & Furious Crossroads resmi Youtube kanalı tarafından yayınlanan videoda oyuna ait oynanış tekniklerini ve grafikleri belirgin bir şekilde görmüş olduk. Eğer izlemediyseniz, hemen aşağıdaki videodan detaylı bir şekilde fikir edinmeniz mümkün olacaktır.

Bu videoyu izlediğimde düşündüğüm ilk şey, eski nesil konsollardan kalma grafikler ve sığ, kısıtlı, farklılık katmayan bir oyun olduğu. Yani beni heyecanlandıran hiçbir detay gözükmüyor. Muhtemelen Hızlı ve Öfkeli serisinin isminden faydalanıp satış yapmayı planlıyorlar. Yine de bu ne derece mümkün olacak bilmiyorum. Yani muhtemelen yalnızca gerçekten hayranların oynayacağı düşük puanlı bir oyun olacak. Bu arada videoda da görebileceğiniz üzere oyunun çıkış tarihi 7 Ağustos 2020 olarak belirlenmiş durumda.


Peki siz yayınlanan bu video hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu görüntüler sizi tatmin etmeyi başarabildi mi ve oyunu almanızı sağlayabilecek mi? Görüşlerinizi hemen aşağıdaki yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version