Hitman: Blood Money Reprisal Duyuruldu

IO Interactive'in sürprizlerinden birisi...

Hitman Blood Money Reprisal Duyuruldu

Bu yıl IO Interactive stüdyosunun yirmi beşinci yılı kutlanacak. Bunun için büyük planlar yapan geliştirici, bizlere bunun bir parçası olarak büyük bir sürpriz yaptı ve Hitman: Blood Money Reprisal Switch ve Android ile iOS tabanlı mobil cihazlar için duyuruldu.


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 Canlı Aksiyon Projesi Duyuruldu


IO Interactive’den Sürpriz: Hitman: Blood Money Reprisal Geliyor!

2006 yılında PC, PlayStation 2, Xbox ve Xbox 360 için çıkmış olan Hitman: Blood Money, serinin en iyilerinden bir tanesi olarak gösteriliyor ve hikayesi de ara sahnelerde eski FBI yöneticisi ile yapılan röportaj sırasında anlatılıyor. Cayne, kuruluşunun Ajan 47’nin izini iki yıldan fazla bir zamandır nasıl sürdüğünün anlatıldığı oyunun senaryosuna bağlı olarak, Şili’den Paris’e ve hatta Washington D.C.’ye kadar uzanıyor ve Ajan 47 olarak The Franchise adı verilen suikastçılar grubu ile yüz yüze geliyoruz. Dün yapılan duyuru ile klasik oyun, Android ve iOS tabanlı mobil cihazlar ve Switch için de satışa sunulacak.

Dağıtımcılığı için Feral Interactive ile anlaşılmış olup, Instinct modu, mini harita ve serinin sonraki oyunlarından esinlenilen iyileştirmeler de bulunacak. Bunlara ek olarak, her birini farklı stratejiler ve yöntemler ile tamamlayabileceğimiz ve Paris ve New Orleans gibi farklı şehirlere uzanacağımız on iki görev de bizi bekleyecek.

İlk olarak sonbaharda Android ve iOS tabanlı cihazlara, kışın da Switch konsoluna çıkacak olan yeni Hitman: Blood Money versiyonu için yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Hitman: Blood Money Reprisal dışında IO Interactive, son üçlemenin PC ve konsollara çıkan versiyonları için yeni görevler, kozmetikler sunulacak olup, yeni Elusive Target olarak da Dimitri Vegas’ı avlamaya çalışacağız.

Exit mobile version