Hitman 3 İkinci Yıl İçerikleri Duyuruldu

Hitman üçlemesi Game Pass'e geliyor!

Hitman 3 İkinci Yıl İçerikleri Duyuruldu

IO Interactive tarafından Hitman 3 ikinci yıl içerikleri duyuruldu. Ayrıca çıkış gününde Game Pass servisine de gelecek olan Hitman Trilogy paketine de merhaba diyebiliriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Hitman 3 Dubai Bölümü 8 Saniyede Tamamlandı!


Oyun dünyasının en uzun soluklu serilerinden olan Hitman, son oyunu Hitman 3 ile geçtiğimiz yılın Ocak ayında bizlerle buluşmuştu. 2016 yılında başlayan üçlemenin son halkasında, eski dostumuz Lucas Grey ile atıldığımız macerada, Providence ortaklarını temize havale etmek için mücadeleye girişmiştik.

Serinin haklarını elinde bulunduran IO Interactive, şu an için yeni bir Hitman planlamadığı için Ajan 47 bir süreliğine tatile çıktı. Ne var ki, geliştirici stüdyonun son oyun için desteğini devam ettirmesine ek olarak Hitman Trilogy duyurusunda da bulundu.

IO Interactive tarafından yapılan duyuru ile Hitman, Hitman 2 ve Hitman 3 oyunlarını bir araya getirecek olan üçleme paketi, 20 Ocak 2022 Perşembe günü PC (Epic Games Store, Microsoft Store ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için yayınlanacak. Aynı gün PC ve Xbox konsolları için Game Pass servisine de eklenecek.

Hitman 3 İkinci Yıl İçerikleri Neler Olacak?

Hitman 3 için verilen ikinci yıl içeriklerinin detaylarına bakılırsa, iki yeni oyun mod oyunculara sunulacak. Bunlardan Elusive Target Arcade, Elusive Target’ı bir üst seviyeye çıkarak iken, yeni meydan okumaları beraberinde getirecek ve farklı ödüller kazanma fırsatı sunacak. Freelancer Mode ise Roguelike elementleri, stratejik planlama ve özelleştirilebilir güvenli ev içerecek.

Bunların yanı sıra, PC platformunda 20 Ocak 2022 tarihi itibarıyla Sanal Gerçeklik desteğinin de sunulacağı söyleniyor. Diğer bir deyişle, destekleyen cihazınız var ise olayları Ajan 47 ağabeyimizin gözünden görme fırsatınız olacak.

Danimarka menşeli geliştirici, 2022 yılının ilerleyen zamanlarında Hitman 3 oyununa daha iyi gölgelendirmeler ve yansımalar göreceğimiz Işın İzleme teknolojisinin yanı sıra, PC performansının arttırılması için VRS (Değişken Oranda Gölgelendirme) ve Intel ile yapılan ortaklık anlaşması bağlamında XeSS (Xe Üst Örnekleme) teknolojilerinin de oyuna dahil edileceği söyleniyor.

Exit mobile version