Hitman 3 Freelancer Modu Seneye Kaldı

Kasım ayında bir kapalı teknik test düzenlenecekmiş...

Geliştirici ve yayıncı konumundaki IO Interactive tarafından yapılan duyuru ile Hitman 3 Freelancer modu için yayın tarihi ertelendi. Esasen bu yılın ikinci yarısında yayınlanması beklenen mod için, 2023 yılının başlarını beklemek durumundayız. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Company of Heroes 3 Çıkış Tarihi Gecikecek


Hitman 3 Freelancer Modu Bu Yıla Yetişemeyecek

Hitman 3 için yayınlanacak olan Freelancer modu, yılın başlarında IO Interactive tarafından yayınlanan 2022 içerik yol haritası ile ortaya çıkmıştı. Paylaşılan detaylarda, bu yılın ikinci yarısında yayınlanacağı ve Roguelike elementleri, stratejik planlama ve özelleştirilebilir güvenli ev içereceği söylenmişti. Ancak modun tarihi, resmi duyuru ile 26 Ocak 2023 olarak güncellendi. Ancak bunun kötü olduğu kadar iyi yanı da var. Öyle ki, çıkışı ile World of Assassination üçlemesindeki hemen hemen her mekanı içerecek.

hitman-3

Geliştirici stüdyo tarafından yapılan açıklamaya göre, Freelancer modunun çıkışı öncesinde, birincil görevi sunucular için stres testi olacak bir kapalı teknik test gerçekleştirilecekmiş. Bunun bir diğer hedefi ise, oyuncuların ekonomi ve aşama kaydetme mekaniklerine nasıl bir yaklaşımda bulunacakları ile ilgili olarak daha iyi bir fikir sahibi olmak ve duruma göre ayarlamalar ve denge değişiklikleri yapabilmek.

Kasım ayı içerisinde Steam üzerinden başlayacak ve seçilen oyuncuların katılımda bulunacağı test sırasında, güvenli evi özelleştirme, kartel liderlerini ortadan kaldırma ve çeşitli ustalıkların kilidini açmak dahil olmak üzere modun temel elementlerini deneme şansı sunulacakmış. Net tarih ve nasıl erişimde bulunacağımıza dair detaylar da bu ayın sonlarına doğru paylaşılacak Road to Freelancer ile verilecekmiş.

Exit mobile version