High on Life PlayStation Konsollarına da Geliyor Gibi (Güncel)

Resmi duyuru yakında yapılabilir...

High on Life PlayStation Konsollarına da Geliyor Gibi

GÜNCELLEME: High on Life PlayStation 4 ve PlayStation 5 için sürpriz bir şekilde satışa sunuldu. Geliştiriciliği ve yayıncılığı Squach Games tarafından yapılan oyunu PlayStation mağazasından 599 TL karşılığında satın alabiliyorsunuz.

Konuya ilişkin olarak bir basın bildirisi yayınlayan konuşan yönetici Mike Fridley, oyunun gördüğü ilgiden son derece büyük heyecan duyduklarını söyledi. PlayStation hayranlarının ise daha az heyecan duyduklarını da sözlerine ekleyen Fridley, müjdeli haberi verdi. Eğer bahsi geçen Sony konsollarından birine sahipseniz, artık High on Life’ı satın alabilir ve oynayabilirsiniz.

***

Geçtiğimiz yıla damgasını vurmuş olan High on Life PlayStation 4 ve PlayStation 5 için de satışa sunulacakmış gibi görünüyor. Şu an için resmi bir duyuru olmasa da, yapılan keşif ihtimali hayli güçlendiriyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil 9 2025 Yılında Satışa Sunulabilir


Rick and Morty serisinin de yaratıcısı olan kişiler tarafından Squanch Games stüdyosunun hem geliştirdiği hem de yayınlanmış olduğu High On Life, 13 Aralık 2022 tarihinde PC, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulmuştu.

İlk günden Game Pass servisine de eklenen oyun, Garmantuous ve çetesine karşı bir yandan insanlığı uyuşturucu olarak kullanılmaktan bir yandan da dünyayı kurtarmaya çalıştığımız bir hikaye sunuyor.

High on Life PlayStation Konsollarına da Geliyor Mu?

Xbox Games Showcase 2023 sırasında High on Knife adlı yeni içeriği duyurulan High on Life, görünüşe göre PlayStation kullanıcılarıyla da buluşmaya hazırlanıyor. Henüz ortada resmi bir duyuru olmasa da, PlayStation 4 güncellemelerini takip eden Orbis Patches sitesi tarafından PlayStation mağazasında PlayStation 4 versiyon tespit edilmiş.

Yapılan bu keşif, resmi duyurunun da yakın olduğunun işareti diyebiliriz. Bunun için herhangi bir zaman belirtilmemiş olsa da, önümüzdeki ay düzenleneceği söylenen PlayStation sunumunda yapılabilir gibi görünüyor. Gelişmeleri takipteyiz.

Exit mobile version