Hidetaka Miyazaki Bloodborne Remake Hakkında Konuştu

Umutlar yeniden yeşerdi...

Eurogamer sitesi tarafından yönetmen Hidetaka Miyazaki bir röportaj gerçekleştirildi. Bakın Hidetaka Miyazaki Bloodborne Remake hakkında ne dedi?


İlginizi Çekebilir: Elden Ring: Shadow of the Erdtree Fragmanı Yayınlandı


Hiç şüphesiz ki oyuncu topluluğun en büyük arzularından bir tanesi Bloodborne Remastered veya bir yeniden yapım görebilmek. En ufak bir imasının dahi büyük bir mutluluğa yol açacağı rahatlıkla söylenebilir. Dün itibarıyla ilk fragmanı yayınlanan Elden Ring: Shadow of the Erdtree sonrasında, Eurogamer sitesi tarafından yönetmen Hidetaka Miyazaki ile yapılan röportaj sırasında bu konu yeniden dillendirildi.

Hidetaka Miyazaki Bloodborne Remake İçin Ne Diyor?

Miyazaki, oyuncuların oyun için halen büyük bir tutku içerisinde olmalarının kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu dile getirdi. Stüdyo olarak kendileri de büyük bir değer veriyor ve önemsiyorlarmış.

Bloodborne Filmi Hazırlanıyormuş

Röportajın ilerleyen kısmında güncel donanımın yeniden yapım oyunlara büyük bir değer kattığını ve bir önceki nesilde teknik anlamda hayata geçirilemeyen şeylerin yolunun açıldığını söyleyen yönetmen Hidetaka Miyakazaki, ne var ki bunun tek sebep olmadığını da sözlerine ekliyor. Güncel donanımların oyunculara yeniden yapılan oyunları daha fazla takdir etmesini sağlar iken, erişilebilirliğin de bir bu kadar önemli olduğunu düşündüğünden de bahsediyor Miyazaki ve bu bağlamda da eski bir oyunu modern bir platforma getirmek için de itici bir güç olabileceğini savunuyor.

Ancak bu yorumlar ışığında yeniden yapım bir Bloodborne oyununun modern bir PlayStation konsoluna çıkıp çıkmayacağıyla ilgili soruya da herhangi bir cevap veremiyor. Bundaki etken ise kesin bir şey(ler) söyleyemiyor olması. Ne var ki oyuncu topluluğunun bir Bloodborne Remake görmeyi istemesinin de kendilerini son derece mutlu ettiğini de söylemeden geçmiyor. Kendilerini son derece şanslı hissediyorlarmış.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bloodborne oyununun yeniden yapım olarak tekrardan karşımıza çıkmasını istiyor musunuz? Yoksa FromSoftware stüdyosundan Bloodborne 2 mi bekliyorsunuz? Yorum kısmında buluşalım.

Exit mobile version