Hideo Kojima Bir Projesini Rafa Kaldırmış

Bakalım sonradan farklı bir şekilde geri dönecek mi?

Hideo Kojima Bir Projesini Rafa Kaldırmış

Hideo Kojima, bir projesinin henüz duyurulmadan rafa kaldırıldığını resmi olarak Twitter hesabından açıkladı. Sonradan farklı bir şekilde geri dönüş yapar mı bilmiyoruz, ama iptal edilme nedenine dair detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Kojima’nın Xbox Oyunu Overdose Olabilir


Bildiğiniz gibi Hideo Kojima, yeni bir proje üzerinde çalıştığını duyurmuştu. Xbox & Bethesda Showcase bahsini ettiği bu projenin, hem kendisinin hayal ettiği hem de bu zamana kadar ne gördüğümüz ne de deneyim ettiğimiz türden bir şey olduğu konusunda açıklamalarda bulunmuştu. Her ne kadar hiçbir detay verilmemiş olsa da, Kojima en kısa sürede bizlere tanıtmayı istiyor.

Yakın bir zaman önce ise Twitter hesabı üzerinden yeni bir paylaşımda bulunan ünlü oyun yönetmeni, bir projenin rafa kaldırıldığını duyurdu. Bu aslında rafa kalkan ilk proje değil, ama görünüşe göre Hideo Kojima doğru kararın verildiğinden emin.

Hideo Kojima Projesini Neden Rafa Kaldırdı?

Her ne kadar ortamlar ve numaralar farklı olsa da, Mads Mikkelsen’in başı olacağı ve hikayenin perde arkasında efsanevi kahramanlar ile karşı karşıya gelecek bir özel dedektif ekibinin etrafında döneceği söylenen proje, Amazon dizisi The Boys ile benzerlik gösterdiği için konsept aşamasındayken rafa kaldırılmış. Ancak bunun bir oyun mu yoksa dizi veya film mi olduğu belirsiz. Malumunuz, Kojima Productions oyun sektörünün dışına taşmak için hummalı bir çalışma da içerisinde.

Aynı Twitter gönderisinin ilk kısmında, Hideo Kojima’nın The Boys dizisini izlemeyi ilk sezonun üçüncü bölümünde bırakmış olduğunu söylüyor. Uzun zamandır ısınma turları attığı bir projeye başladığı sırada birkaç bölümü yayınlandığı zamanda izlemiş, ama gerisi gelmemiş. Isınma turları attığı projenin, Xbox & Bethesda Games Showcase sırasında lafını ettiği ve Tom Henderson tarafından da Overdose olduğunun söylendiği Bulut tabanlı proje olması kuvvetle muhtemel. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version