Hideo Kojima’nın Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı

Kojima Productions henüz bir geri dönüş yapmadı...

Bir süredir gizemli afişler ile karşımıza çıkan Hideo Kojima’nın oyunundan görüntüler sızdırıldı. Haziran ayında ortaya atılan söylem ile doğrudan bağlantılı olan bu görüntüler, haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Hideo Kojima’nın Oyununda, Ünlü Bir Oyuncu Daha Olacak


Bildiğiniz gibi Hideo Kojima, Death Stranding sonrasında, Tom Henderson tarafından Haziran ayında aktarılana göre Overdose isimli yeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Oyunun erken safhasından bir kesit gördüğünü söyleyen Henderson’ın iddiasına bir karşılık gelmemiş olsa da, ilk olarak özel bir Discord sunucusunda paylaşılan görüntüler ile bu iddia teyit edilmiş gibi görünüyor.

Hideo Kojima’nın Oyunundan Görüntüler Ortaya Çıktı

İddiada yer alan bilgilerde, Margaret Qualley tarafından canlandırılan mavi giysi içerisindeki karakterin üçüncü kişi kamera açısından görünecek şekilde bir koridor boyunca elinde fener ile ilerlediği söylenmişti. Sızdırılan ekran görüntülerinde, her ne kadar bulanık olsalar da, gazeteci Tom Henderson tarafından aktarılan bilgiler ile uyuştuğunu söyleyebiliriz. Bilhassa ikinci sıradaki resimde, karakterin sağ elinde bir fenerin olduğu ve ileride sola doğru dönen bir koridor boyunca ilerlediği büyük ölçüde seçilebiliyor.

mKYDgt

Yine Tom Henderson tarafından aktarılana göre, bu görüntülerin daha sonradan Discord sunucusu üzerinden çok kısa bir süre sonra silinmiş olsa da Polonya menşeli ppe.pl tarafından yeniden gündeme getirilmiş. Ne var ki bu, şimdilik Kojima Productions tarafından teyit edilmiş değil.

Şimdilik kesin bir bilgi olmasa da, Hideo Kojima yeni oyununu bu yılın The Game Awards şovunda duyurabilir. Bildiğiniz gibi Kojima, Geoff Keighley tarafından sunulan her etkinlikte bir şekilde karşımıza çıkıyor ve bir sonraki çıkışı da yeni oyun duyurusunu da beraberinde getirebilir. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version