Hideo Kojima’nın Sıradaki Oyunu Overdose Olabilir

Önce Death Stranding 2, şimdi de Overdose...

Hideo Kojima'nın Sıradaki Oyunu Overdose Olabilir

Hideo Kojima’nın sıradaki oyunu Overdose olabilir. Şimdilik elde net bir şey olmasa da, ünlü yönetmenden beklediğimiz korku oyunu geliştirilme aşamasındaymış gibi görünüyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Norman Reedus Death Stranding 2’yi Ağzından Mı Kaçırdı? (Güncel)


A Hideo Kojima Game yazısını göreceğimiz bir sonraki oyun hangisi olacak merak ediyoruz. Yakın bir zaman önce Norman Reedus tarafından bilerek veya bilmeyerek söz edilen Death Stranding 2 gündeme gelen ünlü yönetmen, bildiğiniz gibi herkesin oynayabileceği türden bir korku oyunu yapmayı çok istediğini de birçok kez dile getirmekten geri durmamıştı.

Geçtiğimiz yıllarda adı birçok kez yeni Silent Hill oyunları ile de anılan Hideo Kojima, bu defa da adı Overdose olan farklı bir proje ile gündeme geldi. İşin ilginç yanı, korku türünde olacak projede Death Stranding oyunundan tanıdığımız Margaret Qualley de rol alıyormuş.

Hideo Kojima’nın Sıradaki Oyunu Sızdı Mı?

Try Hard Guides sitesindeki yazısında bu konuya değinen Tom Henderson, geliştirme sürecinin erken safhasındaki bir kesiti gördüğünü iddia etti.

Henderson tarafından aktarılana göre, Qualley tarafından canlandırılan mavi giysi içerisindeki karakter, söylenene göre üçüncü kişi kamera açısından görünecek şekilde bir koridor boyunca elinde fener ile ilerliyormuş. Birinci kişi kamera açısından da oynanabileceği söylenen oyunun kesiti, ani bir korku sahnesi ve GAMEOVER yazısı ile sona ermiş. Akabinde de A Hideo Kojima Game ve OVERDOSE ekranda belirmiş.

Bakalım bu yeni proje ile ilgili olarak Summer Game Fest 2022 kapsamında resmi bir haber alabilecek miyiz? Bunu öğrenebilmek için önümüzde fazla bir zaman kalmadı.

Exit mobile version