Hideo Kojima Gizlilik Oyunu Physint Üzerinde de Çalışıyor

Ünlü isim yeni oyunlar ile karşımıza çıkmaya devam edecek!

Hideo Kojima Gizlilik Oyunu Physint Üzerinde de Çalışıyor

Bildiğiniz gibi Kojima Productions çatısı altında birden fazla oyun üzerinde çalışılıyor. Bunlar Death Stranding 2 On the Beach ve OverDose. Ancak State of Play yayını sırasında duyurulana göre, Hideo Kojima gizlilik oyunu Physint üzerinde de çalışmalara başlamış. Detaylar haberimizde.


İlginiz Çekebilir: Yeni State of Play Yayınında Gösterilenler


Hideo Kojima Gizlilik Oyunu Physint ile Geliyor

Bildiğiniz gibi Hideo Kojima, Metal Gear Solid serisinin ardından, ilk özgün fikri mülkiyeti olan Death Stranding ile karşımıza çıkmıştı. Önümüzdeki yıl devam oyunu karşımıza çıkacak iken, pek çok yeni fikri bir araya getirecek olan OverDose da bir diğer özgün fikri mülkiyeti olacak. Şimdi bu listeye bir üçüncüsü ekleniyor: Physint.

Casusluk ve gizlilik üzerine olacak bu yeni oyun ile Kojima, film ile oyun arasındaki çizgiyi yine silikleştirmeyi hedefliyor. Columbia Pictures ve Sony Interactive Entertainment ile ortaklığa gitmiş olan Kojima Productions, Hideo Kojima’nın yaratıcı vizyonu ile Columbia Pictures şirketinin sektördeki tecrübesinin bir araya gelmesi ile benzersiz bir oyun deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

Ünlü ismin sektördeki kırkıncı yılı için hazırlanmakta olduğu Physint için şimdilik pek bir şey söylenmiş değil. Yeni nesil casusluk oyunu olmasının yanı sıra, ileri teknolojinin ve dünya genelindeki pek çok yeteneğin bir araya getirileceği söylenmiş. Her ne kadar etkileşimli oyun olsa da, aynı zamanda görünüş, hikaye, tema, oyuncu kadrosu, oyunculuk, moda ve ses açısından da aynı zamanda bir film de olacakmış

Exit mobile version