Hayran Yapımı NFS: Underground 2 Remake Harika Görünüyor!

Electronic Arts müdahale etmese bari...

Hayran Yapımı NFS Underground 2 Remake Harika Görünüyor!

Hayran yapımı NFS: Underground 2 Remake projesi Electronic Arts şirketinden bekleyeceğimiz kadar iyi görünüyor. Şu an için indirmeye sunulup sunulmayacağı belli olmayan projenin detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Need for Speed’den İlk Görüntüler Sızdı


Need for Speed serisi son yıllarda ‘o eski halimden eser yok şimdi’ modunda takılırsa olsa da, geçmişinde devamının çıkmasını veya Remake edilmesini canı gönülden dilediğimiz iki önemli oyun bulunuyor. Bunlardan birisi Most Wanted iken, diğer ise Underground 2.

2003 yılında çıkmış olan Need for Speed: Underground 2, açık dünya oynanış sunuyordu. Harita üzerindeki çeşitli etkinliklere ve yarışlara katılıyor ve kazandığınız krediler ile yeni arabalar alabiliyor veya mevcut arabanızı hem geliştirebiliyor hem de özelleştirebiliyorsunuz.

Aradan geçen yıllarda bu oyunun devamının gelmesi veya Remake edilmesi birçok kez dile getirilmişti. Ne var ki Electronic Arts, lisans sorunları nedeniyle epey pahalıya patlayacak olan proje karşısında herhangi bir eylemde bulunmamıştı. Gelecekte bu durum aynen devam eder mi biliyoruz, ama bir hayran bakmış görmüş Amerika menşeli yayıncıdan şimdilik bir ışığı yok, Unreal Engine 4 ile kolları sıvamış.

Hayran Yapımı NFS: Underground 2 Remake Büyülüyor

2Unreal4Underground isimli bir Youtube kanalı üzerinden videosu yayınlanan proje, Take-Two Interactive tarafından engellenen San Andreas Remake projesinden yaklaşık altı ay sonra başlamış. Kullanıcıyı harekete geçiren ise test pisti ve GUI (Grafik Kullanıcı Arayüzü) oluşturma ve Underground oyunundaki araba modellerini eklemek olmuş. Çok geçmeden ses efektleri ve Underground, Underground 2 ve Most Wanted oyunlarındaki ikonik müzikler derken, proje aşağıdaki videoda görebileceğiniz seviyeye kadar gelmiş.

Arabalar, ışıklandırmalar, sesler, fizik etkileri, yanlama metresi, yansımalar ve kaplamalar dahil her şey Unreal Engine 4 ile muazzam ötesi görünüyor. Yapılan son eklentilerden birisi de Nitro olmuş. Ne var ki oyun içi menüler, araba özelleştirme, senaryo modu ve çok oyunculu mod halen eksik görünüyor.

Şu an için projenin indirmeye sunulup sunulmayacağı, sunulacaksa da bunun en erken ne zaman mümkün olabileceği bilinmiyor. Bununla birlikte, aynı Take-Two Interactive gibi Electronic Arts şirketinin de bu hayran projesine müdahale edip etmeyeceği merak konusu. Muhtemelen önümüzdeki zaman zarfında bu yönde üzücü bir haber alabiliriz. Gelişmeleri yakından takipte olacağız.

Exit mobile version