Hayallerdeki Meslek: PC Building Simulator Video

Bakalım en iyisini yapabilecek miyiz?

Editörlerimizden Sefa Acarsoy, yepyeni bir video ile sizlere merhaba diyor. Sefa, PC Building Simulator video içeriğinde, bir bilgisayar tamircisini oynayarak işletmesini büyütüyor! Hadi videoya göz atalım.


Diğer Videolarımız


PC Building Simulator video açıklaması: İkinci oyun videomuz olarak da PC Building Simulator’da hayallerdeki meslek için çalışıyor, bilgisayarcılık, bilgisayar tamirciliği yapıyoruz.

Gerek işlemci değişimi, gerek virüs temizliği… Hiçbir sorun karşımızda duramaz. Hem de eski editörlerimizden Sefa Acarsoy ile.


YouTube Kanalımız


Turuncu Levye YouTube kanalı aktif olarak video yayınlamaya devam ediyor. Yeni videomuzda konumuz PC Building Simulator oldu.

Videoda temelde sizi bir bilgisayar tamircisine dönüşüyoruz. Bize verilen görevler ışığında bilgisayarlar topluyor ve görevleri en iyi şekilde tamamlamaya çalışıyoruz.

Sadece bilgisayar tamircisi olmaktan öte olan oyunda, bilgisayar toplarken gördüğümüz siparişler ile farklı hikayeler de öğreniyoruz. Hem bir işletmenin detaylarını görüyor hem de bilgisayar donanımlarına dair bilgimizi artırabiliyoruz.

Peki siz bu video hakkında neler düşünüyorsunuz? Hemen aşağıda bulunan yorumlar sekmesinden görüşlerinizi bizlerle paylaşabilir ve ilerleyen videolarda görmek istediğiniz şeyler hakkında bize ışık tutabilirsiniz!

Bu arada yeni videolarımızdan haberdar olabilmek için YouTube kanalımıza abone olmayı ve bildirimleri açmayı unutmayın. Daha birçok farklı video ile karşınızda olmaya devam edeceğiz.

Exit mobile version