Harry Potter: Quidditch Champions Duyuruldu

Warner Bros. Games ve Unbroken Studios'tan sürpriz duyuru!

Harry Potter Quidditch Champions Duyuruldu

Harry Potter: Quidditch Champions, PC ve konsollar için duyuruldu. Şu an için resmi bir çıkış tarihi olmayan oyun için yakın bir zamanda oynanış testi gerçekleştirilecek. Eğer katılımda bulunmayı isterseniz, haberimizin içeriğindeki bağlantıdan kaydınızı yaptırmayı unutmayın.


İlginizi Çekebilir: Hogwarts Legacy Satışları, Beklentileri Fazlasıyla Aşmış


Quidditch maçları, Harry Potter evrenin vazgeçilmez bir parçasıdır. Hogwarts Legacy oyununda süpürge üzerinde seyahat edebiliyor olsak da, FAQ (Sıkça Sorulan Sorular) sayfasında bahsi geçen maçlara ilişkin bir şeyin bulunmaması zaten oyun için böyle bir şeyin planlanmadığını önceden bizlere bildirmişti. Bu durum, biz oyuncular açısından epey üzücüydü.

Harry Potter: Quidditch Champions Geliyor

Bugün ise Warner Bros. Games ve Fractured Lands isimli Battle Royale oyunu ile tanınan Unbroken Studios, PC ve konsollar için geliştirilen Harry Potter: Quidditch Champions duyurusu ile bizlere beklenmedik bir sürpriz yaptılar.

Hogwarts Legacy oyunundan bağımsız olacak çok oyunculu ve oyun için şimdilik bir çıkış tarihi ve konsol bilgisi verilmemiş olsa da, 21 – 22 Nisan 2023 tarihleri arasında bir test gerçekleştirilecek. Eğer katılımda bulunmayı isterseniz, buradan kayıt yaptırabilirsiniz.

Görünüşe göre Hogwarts Legacy oyununda neden Quidditch maçlarının olmadığı da bu şekilde cevabını bulmuş oldu. Anlaşılan o ki Warner Bros. Games, maçları ana senaryo odaklı oyunun içeriğe sıkıştırmak yerine tam bir deneyim sunabilmek için bağımsız bir oyun olarak çıkartma kararı almış. İyi de etmiş gibi görünüyor.

Portkey Games etiketi ile altında yayınlanacak olan Harry Potter: Quidditch Champions, çevrimiçi olarak tek başınıza veya arkadaşlarınız veya diğer oyuncular ile takım oluşturarak oynayabileceğiniz, hızlı tempolu ve rekabete dayalı çok oyunculu bir oyun olacak. Söylene göre, kendi karakterimizi oluşturabilecek ve özelleştirebileceğiz.

Exit mobile version