Harmony: The Fall of Reverie Çıkış Tarihi Duyuruldu

Öncelikle PC ve Switch sahiplerine...

Harmony The Fall of Reverie Çıkış Tarihi Duyuruldu

Harmony: The Fall of Reverie çıkış tarihi, Don’t Nod Entertainment (eski adıyla Dontnod Entertainment) tarafından yakın bir zaman önce duyuruldu. Ayrıca oyunun demosu da yayınlandı. Ancak sınırlı bir süresinin olduğunu belirtelim. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: CONVERGENCE: A League of Legends Story Çıkış Tarihi


Harmony: The Fall of Reverie Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Fransız geliştirici, yeni oyununu Şubat ayı içerisinde duyurmuştu. Polly isimli bir karakterin başından geçenlerin anlatılacağı oyun için yapılan yeni duyuru ile 8 Haziran 2023 tarihinde PC (Steam) ve Switch için çıkacağı belli oldu. PlayStation 5 ve Xbox Series için de 22 Haziran 2023 tarihinde satışa sunulacak.

Eğer oyunu merak ediyorsanız, halihazırda Steam üzerinde başlamış olan LudaNarraCon etkinliği kapsamında demosunu indirebilmeniz mümkün oluyor. Bu etkinlik 8 Mayıs 2023 tarihinde sona erecek olsa da, demoyu 21 Mayıs 2023 tarihine kadar oynayabileceksiniz. 6.1 GB boyutundaki demo, hikayenin, geçtiği ortamın ve karakterlerinin tanıtıldığı ilk bölümü kapsıyor.

Harmony: The Fall of Reverie Hakkında

Yakın bir gelecekte geçecek olan yeni oyunda, birkaç yıl yurtdışında yaşadıktan sonra, kayıp olan annesini aramak için memleketine dönen Polly isimli bir karakteri yöneteceğiz. Ne var ki Alma şehri, MK isimli bir büyük şirketin kontrolündedir ve karakterimiz de bunun memleketini kötü yönde değiştirdiğini fark ediyor. Buna ek olarak, Reverie isminde ve zafer, mutluluk, güç, kargaşa, bağ ve hakikat gibi insani tutkuların var olduğu başka bir dünya ile bağlantı kurduğu sağgörü yeteneğinin de keşfediyor.

Karakterimiz bu diğer dünyada, hangi tutkunun nihai olarak baskın çıkacağı seçme gücü olan bir tanrıça haline gelecek. Bize düşen ise iki dünya arasında bir denge kurmak olacak.

Stüdyonun önceki oyunlarında olduğu gibi, müzikleri ödüllü Lena Raine tarafından bestelenen Harmony: The Fall of Reverie de hikaye anlatımına odaklı olacak. Birçok farklı karakter ile karşılaşacağımız oyunda, karakterimizin yeteneği sayesinde geleceği görebilecek ve kimi zaman kritik kararlar vermek durumunda olacağız.

Senaryo boyunca yapacağımız her eylemin iki dünyaya da etkisi olacak ve yeni yollar açacak. Söylenene göre, karakterimizin öngörü yeteneğinin görsel sunumu olacak Augural ile olası seçimlerin sonuçlarını görebilmemiz mümkün olacak. Bu vesile ile insanlığın kaderine karar verebileceğiz. Bunun oynanabilirliği bir hayli arttıracağı da söyleniyor.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version