Halo Infinite Senaryo Fragmanı Yayınlandı

Bakalım Master Chief'in yeni nesildeki dönüşü nasıl olacak?

Halo Infinite Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Xbox konsollarının amiral gemilerinden biri olarak kabul edilen Halo serisi, bu yıl yeni oyunu ile geri dönecek. Esasen Xbox Series konsolunun çıkış oyunları arasında yer alması planlanmış olsa da, yaşanan aksilikler nedeni ile ertelenmiş ve bu yıla kalmıştı. Microsoft ve 343 Industries, bugün itibarıyla yeni Halo Infinite senaryo fragmanı ile karşımıza çıktılar.


İlginizi Çekebilir: En İyi 10 Ücretsiz Xbox Oyunu!


Yeni Halo Infinite Senaryo Fragmanı Detayları

E3 2018 fuarındaki Microsoft sunumu sırasında duyurulan Halo Infinite, Halo 5: Guardians sonrasındaki olayları anlatacak. Tekrardan Master Chief rolünde olacağımız oyunda, The Weapon isimli yeni bir yapay zeka ile birlik olarak Cortana’nın neden ortadan kaybolduğu dahil pek çok sorunun cevabını öğrenmeye çalışacağız. Bunun için de Zate Halo’ya uçarak, The Banished ile zorlu bir mücadeleye gireceğiz.

Geçtiğimiz saatlerde yayınlanan hikaye fragmanı, yeni görevimiz, The Weapon, açık dünya oynanış ve görev sistemi hakkında bilgiler sunuyor.

Hikaye anlamında serinin en büyüğü olacağı söylenen Halo Infinite senaryosu boyunca, Cortana ile The Weapon arasındaki bağlantıyı çözmeye çalışacağız. Ne var ki bu süreçte, gezegeni kontrolü altında tutan The Banished ile de mücadele halinde olacağız. Bahsi geçen grup, serinin ünlü düşmanı olan Covenant’tan ayrılanlardan oluşuyor ve yönetiminde Brutes ırkı bulunuyor.

Videoda da gördüğümüz üzere ana karakterimiz ile The Weapon arasındaki ilişkiye değinilir iken, The Banished ile olan savaşımızda taktiksel olarak avantaj sağlayacak kullanım şeklini de görebiliyoruz.

Oynanış sırasında tercihimize bağlı olarak belirli araçları çağırabilmek mümkün oluyor. Ayrıca oyunun dünyasındaki The Banished tarafından kurulmuş olan kalelere ve karakollara taarruzda bulunabiliyoruz. Hayatta kalan UNSC askerlerini kurtarıp, çatışmalarda yardımcı olarak kullanabiliyoruz. Mesela Warthog’un tareti ile destek atışı yaptırabilmek gibi.

İrili ufaklı düşmanlarımızın sağlık ve kalkan barının olduğunu da gördüğümüz video sırasında, Halo Infinite senaryosunun ilk gösterildiği sırada bahsi geçen The Harbringer of Truth, yeni düşmanlarımız Jega ‘Rdomnai ve Skimmers, Master Chief için geliştirme araçları ve daha birçok şeyi görebilmek mümkün oluyor.

8 Aralık 2021 tarihinde PC (Steam ve Microsoft Store), Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak olan Halo Infinite, ilk günden Xbox Game Pass abonelerinin de beğenisine sunulacak.

Halo Infinite Sistem Gereksinimleri

En Düşük Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri

Halo Infinite Fiyatı

Steam

Microsoft Store (PC, Xbox One ve Xbox Series)

 

Exit mobile version