Halo Infinite İnceleme Puanları Yayınlandı

Master Chief ihtişamlı bir şekilde geri döndü mü?

Halo Infinite inceleme puanları yayınlandı. Bakalım Master Chief’in yıllardan sonra başrol koltuğundaki geri dönüşü, bekleneni veriyor mu? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Çıkacak Oyunlar: 6 – 12 Aralık 2021


Halo Infinite oyununun hikayesine göre, The Weapon isimli yeni bir yapay zeka ile birlik olarak Cortana’nın neden ortadan kaybolduğu da dahil pek çok sorunun cevabını öğrenmeye çalışacağız. Bunun için de Zate Halo’ya uçarak, The Banished ile zorlu bir mücadeleye gireceğiz.

Serinin en büyüğü olacağı söylenen oyun boyunca, Cortana ile The Weapon arasındaki bağlantıyı çözmeye çalışacağız. Ne var ki bu süreçte, gezegeni kontrolü altında tutan The Banished ile de mücadele halinde olacağız. Bahsi geçen grup, serinin ünlü düşmanı olan Covenant’tan ayrılanlardan oluşuyor ve yönetiminde Brutes ırkı bulunuyor.

Halo Infinite İnceleme Puanları Ne Seviyede?

Bugün yayınlanan inceleme puanları bağlamında Metacritic ortalaması 86 / 100 iken, bunun PC tarafında 83 / 100 ve Xbox Series X tarafında ise 86 / 100 olduğu görülüyor. Xbox One için herhangi bir inceleme puanı girilmediği için, henüz bu platform için bir ortalama oluşmuş değil.

Halo Infinite için yayınlanan inceleme puanlarına aşağıdan bakabilirsiniz.

Halo Infinite Puanları

Exit mobile version