Halo Infinite Çıkış Fragmanı Yayında

Master Chief, tek kişilik ordu olmuş.

Halo Infinite Çıkış Fragmanı Yayında

Halo Infinite çıkış fragmanı Microsoft ve 343 Industries tarafından oyuncuların beğenisine sunuldu. 8 Aralık 2021 tarihinde PC (Steam ve Microsoft Store) üzerinden satışa sunulacak olan oyunun fragmanı bizlere neler gösteriyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Xbox Game Pass Aralık 2021 Oyunları Duyuruldu


E3 2018 fuarındaki Microsoft sunumu sırasında duyurulan Halo Infinite, Halo 5: Guardians sonrasındaki olayları anlatacak. Tekrardan Master Chief rolünde olacağımız oyunda, The Weapon isimli yeni bir yapay zeka ile birlik olarak Cortana’nın neden ortadan kaybolduğu da dahil pek çok sorunun cevabını öğrenmeye çalışacağız. Bunun için de Zate Halo’ya uçarak, The Banished ile zorlu bir mücadeleye gireceğiz.

Hikaye anlamında serinin en büyüğü olacağı söylenen Halo Infinite senaryosu boyunca, Cortana ile The Weapon arasındaki bağlantıyı çözmeye çalışacağız. Ne var ki bu süreçte, gezegeni kontrolü altında tutan The Banished ile de mücadele halinde olacağız. Bahsi geçen grup, serinin ünlü düşmanı olan Covenant’tan ayrılanlardan oluşuyor ve yönetiminde Brutes ırkı bulunuyor.

Halo Infinite Çıkış Fragmanı Neler Sunuyor?

Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz çıkış fragmanı, senaryo boyunca karşılaşacağımız aksiyon dolu anları ön plana çıkartıyor. Bunların yanı sıra, kullanabileceğimiz silahları ve araçları da görebilme fırsatımız oluyor. Görünüşe göre Master Chief, deyim yerindeyse tek kişilik ordu gibi hareket edecek ve uçanın kaçanın gözünün yaşına bakmayacak. Keyifli seyirler dileriz.

Halo Infinite Sistem Gereksinimleri

En Düşük Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri

Halo Infinite Fiyatı

Steam

Microsoft Store (PC, Xbox One ve Xbox Series)

Exit mobile version