Halo Infinite 2022 Yol Haritası Neler İçerecek?

Bolca yeni içeriğe hazır olun!

Halo Infinite 2022 Yol Haritası Neler İçerecek

343 Industries, Halo Infinite 2022 yol haritası için yeni açıklamalarda bulundu. Yılın geri kalanında bizleri nelerin beklediğine dair detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Halo Infinite Sezon 2 Fragmanı Yayınlandı


15 Kasım 2021 tarihinde yayınlanmış olan Halo Infinite çok oyunculu modu, yeni içeriklerine Battle Pass sistemi üzerinden kavuşuyor. Bu içerikler, sadece oynayarak elde edebileceklerinizden gerçek para ödeyerek satın alabileceklerinize kadar uzanıyor.

Halo Infinite 2022 Yol Haritası Detayları

Çok oyunculu modun ilk sezonu ilk günden başlamış iken, ikinci sezon ise 3 Mayıs 2022 tarihinde başlayacak ve 7 Kasım 2022 tarihinde son bulacak. Bunun öncesinde, 27 Nisan 2022 tarihinde derinlemesine bakış gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan fragman ile yüz yeni Battle Pass aşamasının yanı sıra, Catalyst ve Breaker adında iki haritanın ve King of the Hill, Land Grab ve Last Spartan Standing olmak üzere üç yeni modun geleceğini öğrenmiştik.

Bunların yanı sıra, her ne kadar sonradan değişiklik yaşanabilecek olsa da, senaryo modu için kooperatif desteğinin Ağustos ayında ve Forge Açık Beta’sının da Eylül ayında oyuna geleceği de müjdelenmişti.

İkinci sezonun başlamasının ardından, 24 Mayıs 2022 tarihinde Entrached’da Fractured adıyla yeni bir mod, Interference’de 3 – 16 Mayıs 2022 ve Alpha Pack’te 19 Temmuz – 1 Ağustos 2022 tarihleri arasında iki hikaye anlatımlı etkinlik bizleri bekleyecek.

İkinci sezonda bizleri bekleyecek olan içeriklerin yanı sıra, 343 Industries üçüncü sezon için de yüzeysel bilgi paylaşımında bulundu. Şu an için adı konulmamış olan bir sonraki sezon, 8 Kasım 2022 tarihinde başlayacak ve tahmin edebileceğiniz üzere yeni bir Battle Pass, haritalar, modlar, açık dünya eşyaları, hikaye anlatımlı etkinlikler, Fracture etkinliği ve bölünmüş ekranda kooperatif oynama desteği gibi içerikler ile karşımıza çıkacak.

Halo Infinite Konusu

The Weapon isimli yeni bir yapay zeka ile birlik olarak Cortana’nın neden ortadan kaybolduğu da dahil pek çok sorunun cevabını öğrenmeye çalışacağız. Bunun için de Zate Halo’ya uçarak, The Banished ile zorlu bir mücadeleye gireceğiz.

Serinin en büyüğü olduğu söylenen oyun boyunca, Cortana ile The Weapon arasındaki bağlantıyı çözmeye çalışıyoruz. Ne var ki bu süreçte, gezegeni kontrolü altında tutan The Banished ile de mücadele halindeyiz. Bahsi geçen grup, serinin ünlü düşmanı olan Covenant’tan ayrılanlardan oluşuyor ve yönetiminde Brutes ırkı bulunuyor.

Exit mobile version