Half-Life Alyx, VR Olmadan da Oynanabilecek

Tam sürümü yakın bir zamanda çıkacakmış...

Half-Life Alyx, VR Olmadan da Oynanabilecek

GB_2 Development Team tarafından hazırlanan mod ile Half-Life Alyx, sanal gerçeklik cihazı olmadan da oynanabilecek. Half-Life: Alyx NoVR modu, erken erişim aşamasıyla geliştirilmeye devam ediliyor. Son güncellemeye ilişkin detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Half-Life 2’de Ceset Görüntüsü Kullanıldığı Keşfedildi


Bildiğiniz gibi Valve, yıllar sonra yeni bir Half-Life oyunu ile karşımıza çıkmıştı. Ne var ki 2020 yılında satışa sunulan ve Alyx Vance rolünde olduğumuz yeni Half-Life, sanal gerçeklik cihazlarına özel olarak satışa sunulmuş ve oyuncuların büyük bir çoğunluğunun oyuna erişimine engel koymuştu. Ancak ilk günden çeşitli mod üreticileri, sanal gerçeklik cihazı olmadan da oyunun oynanmasını sağlamaya çalışıyorlardı.

Half-Life Alyx, VR Olmadan da Oynanabilir Oluyor

Bahsi geçen mod üreticilerinden GB_2 Development Team, belki de en kolay yöntemi Half-Life: Alyx NoVR ile ortaya koymuş olabilir. Geçtiğimiz yıldan bu yana oyunu sanal gerçeklik cihazı olmadan oynatabilmek için optimize etmek adına sıkı çalışan ekip, mod için yeni güncellemeyi de yayınladılar. Her ne kadar şu anda erken erişim aşamasında olsa da, niha sürümün yakın bir zamanda çıkması hedefleniyormuş.

Son güncelleme ise, şimdiye kadar yayınlananların en büyü oluyor ve Gravity Gloves için çeşitli yenilikler sunuyor. Mesela herhangi bir objeyi uzak bir mesafeden alabilmek gibi. Ayrıca kararlılık için çeşitli hata çözümlemeleri, diğer modlar için ek destek, daha fazla başarımın eklenmesi, ana karakterimizin hareket hızının düşürülmesi, attığımız adımlara uygun ses efektlerinin eklenmesi ve daha pek çok yenilik de söz konusu oluyor.

Her üç silah için toplamda üç silah geliştirmesi sunulan mod için yayınlanan yeni fragmana aşağıdan, mod hakkında daha fazla detaya buradan ve modun sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version