Half-Life: Alyx – No VR Mod için Güncel Durum Ortaya Çıktı

Yayın tarihi henüz belli değil...

Half-Life Alyx - No VR Mod için Güncel Durum Ortaya Çıktı

SoMNst tarafından yayınlanan yeni video ile Half-Life: Alyx – No VR Mod ile ilgili olarak yaşanan son gelişmeler aktarıldı. Görünüşe göre bahsi geçen mod, nihai haline bir hayli yakın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: İptal Edilen Half-Life Oyununun Videosu Yayınlandı


Valve, oldukça uzun bir zamandan sonra yeni bir Half-Life geliştirmişti. 2020 yılının Mart ayında satışa sunulmuş olan Half-Life: Alyx, oldukça ilgi çekici ve heyecan verici bir oyun olmasının yanı sıra ne yazık ki sadece sanal gerçeklik cihazları üzerinden oynanabiliyor olması ile oyun kitlesine tam anlamı ile ulaşamamıştı.
Her ne kadar şu an Valve oyunun sanal gerçeklik cihazı olmadan oynanabilen versiyonunu yapmayı planlamıyor olsa da, birçok mod üreticisinin bu alanda büyük çaba sarf ettikleri çalışmaların mevcut olduğunu söyleyebiliriz. SoMNst da bu üreticilerden bir tanesi ve ortaya koymak için uğraştığı mod da bir hayli dikkat çekiyor.

2020 yılının Temmuz ayı itibarıyla çalışmalara başlayan SoMNst, belirli zamanlarda yayınladığı videolar ile hata çözümlemeleri ve iyileştirmeler, silah değiştirme animasyonlarının eklenmesi, üretim istasyonunun tamamıyla çalışır halde olması ve yeni kullanıcı arayüzü ikonları dahil kaydedilen aşamanın ne durumda olduğuyla ilgili olarak takipçilerini bilgilendirmişti.

Half-Life: Alyx – No VR Mod Ne Durumda?

Half-Life: Alyx – No VR Mod ile ilgili yeni bir video yayınlayan SoMNst, mevcut durum ile ilgili yeni detaylar verdi. Söylediğine göre, modun oyunun son versiyonu ile uyumluluğu sağlanmış. Dahası ise etkileşim sistemi iyileştirilmesi, Shotgun eklenmesi, Half-Life 2 merdivenlerinin dinamik olarak yaratılabilmesi dahil birçok yenilik bulunuyor. Ayrıca birçok iyileştirmenin uygulandığı ve çoğu şeyin sıfırdan yeniden yapıldığı da söylenmiş.

SoMNst tarafından henüz net bir çıkış tarihinin verilmediği No VR Mod için yayınlanan son videoya aşağıdan izleyebilirsiniz.

Exit mobile version