Haftanın Ücretsiz Oyunları #5

Bu haftanın ücretsiz oyunları listesinde neler var?

Epic Games Store, Steam ve dahası! Her bir platform, daha çok kullanıcıya ulaşmak için belirli dönemlerde ücretsiz oyun kampanyaları düzenliyor. Biz de bu serimizde sizlere belirli haftalarda, o sırada indirilebilir olan ücretsiz oyunları aktaracağız. İşte haftanın ücretsiz oyunları listesi!


İlginizi Çekebilir: Bilgisayarım Bu Oyunu Açar mı Diye Düşünmeyin!


Haftanın Ücretsiz Oyunları Hangileri?

Geçtiğimiz haftaki yoğun kampanyaların aksine bu hafta daha durgun bir şekilde geçiyor. Yine de elimiz boş değil ve ücretsiz olarak indirebileceğiniz bazı oyunlar bulunuyor. Oynamayacak dahi olsanız kütüphanenizde kalmasında bir sakınca yok değil mi?

Epic Games Store Bahar İndirimleri Başladı!

Epic Games Store Ücretsiz Oyunlar

Bu hafta Epic Games Store üzerinden edinebileceğiniz toplamda üç adet ücretsiz oyun bulunuyor. Bu oyunları sırasıyla aşağıda bulabilirsiniz:

Bu iki oyun 12 Kasım – 19 Kasım tarihleri arasında ücretsiz bir şekilde kütüphaneye dahil edilebilecek.

Bu iki oyunu ise 19 Kasım – 26 Kasım tarihleri arasında tamamen ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Xbox Live Gold Ücretsiz Oyunlar

Xbox Live Gold’un Xbox One ve Xbox 360 kullanıcıları için sunduğu oyunlara da bu listede yer veriyor olacağız.

Üstteki iki oyun Xbox One kullanıcıları için geçerli.

Üstteki iki oyun ise Xbox 360 kullanıcıları için geçerli ancak geriye uyumluluk sayesinde Xbox One kullanıcıları da faydalanabiliyor.

PS Store Ücretsiz Oyunlar

PlayStation Plus abonelerine sunulan ve hemen şu an ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyunlar şu şekilde:

Bunun için halihazırda PS Plus abonesi olmanız gerektiğini hatırlatalım. PS Plus abonesi olduğunuz sürece bu oyunları oynayabileceğinizi de unutmayın.

Amazon Prime Ücretsiz Oyunlar

Ülkemizde geçtiğimiz haftalarda faaliyete başlayan Amazon Prime, 50 TL değerindeki bir oyun hediye ediyor.

Bu oyun önümüzdeki ay boyunca ücretsiz olacak ancak kütüphaneye dahil edebilmek için Amazon Prime üyeliğinin gerektiğini unutmayın.

GOG Ücretsiz Oyunlar

Butcher, CD Projekt’in dijital oyun mağazasında ücretsiz olarak indirmeye sunuldu. Oyunu 18 Kasım tarihi saat 16:00’a kadar ücretsiz olarak kütüphaneye ekleyebilirsiniz.


Bu listemizde de bu haftanın ücretsiz oyunlarına yer verdik. Peki siz bu yazı hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce her hafta ücretsiz olarak yayınlanan oyunlara yer verdiğimiz bu yazı dizisine devam edelim mi? Bu konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıdaki yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşın!

Exit mobile version