Haftanın Ücretsiz Epic Games Store Oyunu (7 Mart)

Önümüzdeki hafta ise Deus Ex var!

Yeni haftanın ücretsiz Epic Games Store oyunu indirmeye açıldı. Arkadaşlarınızla veya diğer oyunculara karşı meydan okuduğunuz bir oyun arıyorsanız, Astro Duel 2 iyi bir alternatif olabilir. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Mortal Kombat 1 Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynanabilecek


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Haftanın Ücretsiz Epic Games Store Oyunu İndirmeye Açıldı

Geçtiğimiz hafta yaptığı duyuru ile Astro Duel 2 oyununu, 14 Mart 2024 Perşembe gününe kadar buradan ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Önümüzdeki haftanın oyunları ise Deus Ex: Mankind Divided ve The Bridge olacak.

ücretsiz egs oyunu 7 mart

Astro Duel 2 Hakkında

Rusty Moyher tarafından geliştirilen ve Wild Rooster tarafından da bugün itibarıyla yayınlanan Astro Duel 2, çıkışıyla birlikte Epic Games mağazasında da bir hafta süreyle ücretsiz oldu. Tepeden görünümlü uzay savaşları ile platform tarzındaki dövüş türünü bir araya getiren oyunda, tercihen karşılıklı veya eşli olarak hem uzayda hem de yer çekimli ortamlarda çatışmaların üstesinden gelmeye çalışıyoruz.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version