Haftanın Ücretsiz Epic Games Store Oyunu (29 Şubat)

Tek oyunlu haftalardan devam ediyoruz...

Basit eğlence sunan aksiyon-macera oyunlarını seviyorsanız, bu haftanın ücretsiz Epic Games Store oyunu sizin için hoş bir alternatif olabilir. Detaylar haberimizde sizi bekliyor..


İlginizi Çekebilir: Epic Games Siber Saldırıya Uğradı (Güncel)


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Haftanın Ücretsiz Epic Games Store Oyunu İndirmeye Açıldı

Geçtiğimiz hafta yaptığı duyuru ile Aerial_Knight’s Never Yield oyununu, 7 Mart 2024 Perşembe gününe kadar buradan ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Önümüzdeki haftanın oyunu ise Astro Duel 2 olacak.

ücretsiz egs oyunu 29 şubat

Aerial_Knight’s Never Yield Hakkında

Steam mağazasında 2 Mart 2024 Cumartesi gününe kadar devam edecek % 80 oranındaki indirimle 1.31 USD (40.89 TL) karşılığında alabileceğiniz oyun, Aerial_Knight tarafından geliştirilmiş ve 2021 yılında Headup Publishing yayıncılığında satışa sunulmuştu. Fütüristik Tokyo tarzındaki Detroit şehrinde geçen oyunun hikayesine göre ana karakterimiz Wally, şehrini sonsuza kadar değiştirecek bir delil keşfediyor ve olaylar da bunun sonrasında gelişmeye başlıyor.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version