Haftanın Ücretsiz Epic Games Store Oyunu (28 Mart)

Önümüzdeki hafta yine iki oyun olacak!

Haftanın ücretsiz Epic Games Store oyunu indirmeye açıldı. Metroidvania tarzı oyunları sevenler, bu haftayı kaçırmasınlar. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Essential Nisan 2024 Oyunları Duyuruldu


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Haftanın Ücretsiz Epic Games Store Oyunu İndirmeye Açıldı

Geçtiğimiz hafta yaptığı duyuru ile Islets oyununu, 4 Nisan 2024 Perşembe gününe kadar buradan ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Önümüzdeki haftanın oyunları ise The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition ve Thief olacak.

ücretsiz egs oyunu 28 mart

Islets Hakkında

Kyle Thompson tarafından geliştirilen oyun, Armor Games Studios yayıncılığında 2022 yılının Ağustos ayında satışa sunulmuştu. Metroidvania tarzındaki Islets, bizi Iko isimli bir karakterin rolüne büründürüyor. Hem karayı hem de gökyüzünü keşfedeceğimiz oyunda, hava aracımız ile bir adadan diğerine seyahat edecek ve manyetik çekirdeğini aktif etmeye çalışacağız. Hedefimiz ise bir dizi adayı birbirine bağlamak olacak. Elbette bu esnada pek çok düşman da tebelleş olacak.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version