Haftanın Ücretsiz Epic Games Store Oyunu (22 Şubat)

Zorlu bir platform oyunu bizi bekliyor...

Eğer Super Meat Boy oyunlarını seviyorsanız, bu hafta sizin için güzel geçecek demektir. Haftanın ücretsiz Epic Games Store oyunu indirilmeye açıldı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Extra Mart Ayında 7 Oyunu Daha Kaybedecek


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Haftanın Ücretsiz Epic Games Store Oyunu İndirmeye Açıldı

Hatırlayacağınız üzere Amerika menşeli yayıncı, geçtiğimiz hafta yaptığı duyuru ile esasen Fallout, Fallout 2 ve Fallout Tactics: Brotherhood of Steel oyunlarını verecekti. Ancak sonradan bir değişiklik yapıldı ve Super Meat Boy Forever oyununu, 29 Şubat 2024 Perşembe gününe kadar buradan ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Fallout Classic Collection da muhtemelen sonraki bir zamana bırakıldı. Bu arada, önümüzdeki haftanın oyunu ise Aerial_Knight’s Never Yield olacak.

ücretsiz egs oyunu 22 şubat

Super Meat Boy Forever Hakkında

Team Meat tarafından geliştirilen aksiyon platform oyunu, 2020 yılının Aralık ayında satışa sunulmuştu. Hikayeye göre Meat Boy ve Bandage Girl çiftinin çocuğu Nugget, Dr. Fetus tarafından kaçılıyor. Bize düşen ise, hem Meat Boy’u hem de Bandage Girl’ü kullanarak zorlu bölümleri geçmek ve Nugget’ı baş düşmanımızın elinden kurtarmak olacak.

Oynanış kısmındaki en büyük yeniliğin otomatik koşu olduğu Super Meat Boy Forever oyununda, sadece duvar zıplayışı ve normal zıplama hareketlerini gerçekleştirmemiz gerekiyor. Kontrol şeması sadece iki tuştan oluşuyor iken, bölümler ise oyuncunun yetenek seviyesine göre rastgele bir şekilde yaratılıyor.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version