Haftanın Ücretsiz Epic Games Store Oyunları (8 Şubat)

Haftaya tek oyuna düşüyoruz yine...

Haftanın ücretsiz Epic Games Store oyunları indirmeye açıldı. Bu hafta menümüzde psikolojik ve aksiyon-rol yapma oyunu türünde iki oyun var. Detayla haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Game Pass Şubat 2024 Oyunları Duyuruldu


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Haftanın Ücretsiz Epic Games Store Oyunları İndirmeye Açıldı

Geçtiğimiz hafta yapılan duyuru ile Doki Doki Literature Club Plus! ve Lost Castle oyunlarını 15 Şubat 2024 Perşembe gününe kadar buradan ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Önümüzdeki haftanın oyunu ise Dakar Desert Rally olacak.

ücretsiz egs oyunu 8 şubat

Doki Doki Literature Club Plus! Hakkında

Team Salvato tarafından geliştirilen ve Serenity Forge tarafından da yayınlanan oyun, 2021 yılının Haziran ayında satışa sunulmuştu. Psikolojik korku türündeki oyunda, romantik ilişki arayışında olup da Edebiyat Kulübü’ne katılan bir karakter rolüne bürünüyoruz. Yazacağımız her şiir ve yapacağımız her seçim ile ilgi duyduğumuz kişiyi büyüleyecek, ama aynı zamanda da okul romantizminin korkuları ile karşı karşıya geleceğiz.

Lost Castle Hakkında

Aksiyon-rol yapma oyunu türündeki Lost Castle, aynı zamanda roguelike elementleri ve rastgele hale getirilmiş zindanlar da içeriyor. Hikayeye göre, Harwood Kalesi bir zamanlar huzurlu bir yer iken şeytanların istilası sonrasında yozlaşma yavaş yavaş yayılmaya başlıyor. Biz ise bozguna uğramış Earl’ün hazinesi ile dolu kaleye ayak basıyoruz.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version