Haftanın Ücretsiz Epic Games Store Oyunları (4 Nisan)

İki oyunlu haftalara bomba gibi kısa süreli dönüş...

Haftanın ücretsiz Epic Games Store oyunları indirmeye açıldı. Bu hafta bizi iki kaliteli oyun bekliyor. Peki hangi iki oyun kullanıcılara sunuldu? Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Game Pass Nisan 2024 Oyunları Duyuruldu


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Haftanın Ücretsiz Epic Games Store Oyunları İndirmeye Açıldı

Geçtiğimiz hafta yaptığı duyuru ile The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition ve Thief oyunlarını, 11 Nisan 2024 Perşembe gününe kadar buradan ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Önümüzdeki haftanın oyunu ise Ghostrunner olacak.

ücretsiz egs oyunları 4 nisan

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition Hakkında

Hikaye olarak Birleşik Devletler Başkanı William McKinley’nin 1901 yılında bir anarşist tarafından öldürülmemesiyle oluşan alternatif gelecekte geçiyor. Biz ise galaksinin en uzak noktasında bulunan ve şirketler tarafından yönetilen Halcyon gezegenine giderken yolda kaybolan koloni gemisindeki bir karakter olarak aksiyona dahil oluyoruz. Gemide bir arıza yaşanıyor ve yetmiş yıl süren kriyojenik uykuya yatırılıyoruz. Uyandığımızda ise kendimizi koloninin yok edilmesi üzerine kurulu büyük bir komplonun içinde buluyoruz.

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition ise ana oyuna ek olarak yayınlanmış olan bütün genişleme paketleri ile geliyor. Ayrıca 4K çözünürlükte 60 FPS akıcılık, yüksek çözünürlüklü ortamlar, daha iyi görsellik, geliştirilmiş hacimsel ışıklandırma, iyileştirilmiş performans ve parçacık efekti, ek animasyonlar, daha akıllı yapay zeka ve dahası bulunacak. Ayrıca azami karakter seviyesi de yükseltilecek. Yani karakterimizi yaratmak için daha fazla yol olacak.

Thief Hakkında

Hikayeye göre, oyunun geçtiği şehirde başlayan ayaklanmanın ardından Garrett olarak kendimizi büyüyen bir çatışmanın ortasında buluyoruz. Orion tarafından liderlik edilen zulme uğramış halk, şehri Baron’un elinden geri alabilmek için ellerinden geleni yapmaya hazırdır. Devrim artık kaçınılmaz iken, biz de Garrett olarak kan dökülmesini ve şehrin harabeye dönmesini engellemeye çalışacağız.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version