Haftanın Ücretsiz Epic Games Store Oyunları (21 Mart)

Haftaya tek oyuna düşüyoruz yine...

Haftanın ücretsiz Epic Games Store oyunları indirmeye açıldı. Bu haftanın menüsünde avcılık ve süper kahraman oyunlarını sevenleri memnun edecek oyunlar var. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Bahar İndirimi 2024 Başladı


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Haftanın Ücretsiz Epic Games Store Oyunları İndirmeye Açıldı

Geçtiğimiz hafta yaptığı duyuru ile Call of the Wild: The Angler ve Invincible Presents: Atom Eve oyunlarını, 28 Mart 2024 Perşembe gününe kadar buradan ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Önümüzdeki haftanın oyunu ise Islets olacak.

ücretsiz egs oyunları 21 mart

Call of the Wild: The Angler Hakkında

theHunter: Call of the Wild’ın yapımcıları açık dünyada geçen bir balıkçılık deneyimi sunuyor! Usta bir oltacı olma yolunda ilerlerken harika manzaralar sunan doğayı arkadaşlarınla birlikte keşfedebilir veya en sevdiğin noktada gevşeyip rahatlayabilirsin.

Invincible Presents: Atom Eve Hakkında

Skybound Games stüdyosunun özgün Invincible oyunu olan Invincible Presents: Atom Eve, bizlere özgün bir hikaye sunuyor. Atom Eve rolüne büründüğümüz oyunda, hem bu karakteri hiç olmadığı şekilde tanıma fırsatı bulacak iken hem de inanılmaz güçlerini en iyi şekilde kullanmanın yolunu çözeceğiz.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version