Hades iOS Cihazlar İçin de Çıkacak

Netflix kataloğunu genişletmeye devam ediyor!

Hades iOS Cihazlar İçin de Çıkacak

Netflix, pek çok oyunu mobil cihaz kullanıcıları ile buluşturmaya devam ediyor. Yakın bir zaman önce gerçekleştirilen Geeked Week etkinliği sırasında, bu listeye yeni isimler eklenecek. Bunların arasından en çok öne çıkanı ise Hades oldu. Hades iOS cihazlar için de yayınlanacak.


İlginizi Çekebilir: PUBG Mobile Dünya Kupası’nda Hadise Sahneye Çıkacak


Bildiğiniz gibi Netflix şirketinin oyun kataloğunda seksenden fazla isim bulunuyor ve aboneler de masaüstü bilgisayarları ve televizyonlarından bu oyunlara ulaşabiliyorlar. Ancak liste genişlemeye devam edecek. Çünkü şirketin bu konuda yoğun çalışmaları sürüyor.

Supergiant Games tarafından geliştirilmiş olan Hades, 2018 yılındaki Erken Erişim aşaması sonrasında 2020 yılının Eylül ayında MacOS, Steam ve Switch için, sonrasında da PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulmuştu. Oyuna adını veren Yunan tanrısının oğlu Zagreus rolündeyiz ve Olimpos Dağı’na ulaşmak için yeraltı dünyasından kaçmaya çalışıyoruz. Roguelike türündeki Hades, her bir turda oyuncuları içerisinde düşmanların cirit attığı ve çeşitli ödüller ile dolu rastgele bir şekilde dağılmış odalar ile karşılıyor.

Hades iOS Cihazlar Kullanıcılarıyla da Buluşacak!

Halihazırda PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series platformlarında bulunan Hades iOS cihazlar için de 2024 yılı içerisinde Netflix uygulaması üzerinden ulaşılacak şekilde gelmeye hazırlanıyor. Görünüşe göre Android kullanıcılarının ise bir süre beklemeleri gerekecek.

2024 yılı içerisinde Money Heist, Chicken Run: Eggstraction, The Dragon Prince: Xadia, Death’s Door, Katana Zero ve Braid: Anniversary Edition oyunlarının da Netflix uygulamasına ekleneceklerini söyleyelim.

Exit mobile version