Hades II Türkçe Olarak Gelecek!

Supergiant Games düşmeye bastı!

Hades II Türkçe dil desteği için geliştirici tarafından düğmeye basıldı.

Supergiant Games tarafından geliştirilmiş olan Hades oyununun sağladığı büyük başarının ve kazandığı sayısız ödülün ardından, bir devam oyununun gelmesi kaçınılmazdı. The Game Awards 2022 şovunda da beklenen duyuru yapılmıştı. Bu yıl içerisinde Erken Erişim aşaması ile oyunculara sunulması beklenen Hades II Türkçe dil desteği için geliştirici tarafından düğmeye basıldı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Pillars of Eternity Türkçe Yaması Yayınlandı


Hades için devam Hades II, geçtiğimiz yılın The Game Awards şovunun açılışında duyurulmuştu. Bu yıl Erken Erişim aşaması ile karşımıza çıkacak olan oyun, ilkinin en iyi yönleri üzerine kurulu olup, bizi yeraltı dünyasının prensesi Melinoe ile tanıştıracak.

Güçlü büyülü yeteneklere sahip ölümsüz cadı olarak tanımlanan bu karakter, Antik Yunan mitolojisinde de geçiyor. Supergiant Games stüdyosunun Hades ile akrabalığı olduğuna inanılan ve hakkında bilinenden daha fazlasını anlatmak istediği Melinoe karakterinin hikayesini anlatacağı devam oyunu ile ilgili bizi sevindiren bir gelişme yaşandı.

Hades II Türkçe Olacak!

Geliştirici tarafından Twitter üzerinden yapılan paylaşımda bulunan Supergiant Games, Türkçe dil desteği için çevirmen arayışında olduklarını duyurdu. Alanında en az iki yıl deneyimi olan çevirmenler, hemen aşağıdaki paylaşımda yer alan bağlantıdan başvuruda bulunabiliyorlar.

Devam oyunundaki düşmanlarımız Titan’lar olacak iken, baş düşmanımız ise yeraltı dünyasından kaçmayı başaran Chronos olacak. Zamanın Titanı’na karşı yine Olimpos Tanrıları’nın yardımıyla amansız bir mücadeleye girişeceğiz. Eğer doğrudan ikinci oyun ile başlamayı isterseniz, olan biteni anlamak için mutlak suretle ilk oyunu oynamanıza gerek olmayacak.

Exit mobile version