Hades II Duyuruldu! Önümüzdeki Sene Çıkıyor

İlk oyunun sevenlerine müjdeler olsun!

Hades II Duyuruldu! Önümüzdeki Sene Çıkıyor

Supergiant Games tarafından hem geliştirilen hem de yayınlanmış olan Hades, roguelike türünün en kaliteli temsilcilerinden birisi olmuştu. Sayısız ödülün de sahibi olan oyunun sevenleri için The Game Awards 2022 sırasında sevinçten havalara uçuracak bir haber geldi ve Hades II duyuruldu.


İlginizi Çekebilir: The Game Awards 2022 Duyuruları ve Yeni Haberler


Hades Devam Oyunu Hades II Duyuruldu

İlk oyunun en iyi yönlerinin üzerine kurulan Hades II, aynı Hades gibi öncelikle Erken Erişim aşaması ile 2023 yılında karşımıza çıkacak. Bu defa bizleri yeraltı dünyasının prensesi ile tanıştıracakmış. Oyuncular tarafından yapılacak olan geri dönüşler ile gidişat belirlenecekmiş.

Duyurunun akabinde ilk detayları paylaşmayı da ihmal etmeyen Supergiant Games, esas düşmanlarımızın Titan’lar olacağını ve bu defa karanlık büyüler de kullanabileceğimizi söyledi. Eğer ilk oyunu oynamadan ikinci oyuna atlama isteğiniz varsa, size güzel bir haberimiz var. Öyle ki, her ne kadar Hades için doğrudan bir devam niteliği taşısa da olan biteni anlamak için mutlak suretle ilk oyunu oynamak gerekmeyecekmiş.

Geliştirici tarafından verilen bir diğer önemli detay ise, bu defa yeraltı dünyasının ölümsüz prensesi Melinoe rolünde olacağımız. Supergiant Games, Hades ile akrabalığının olduğuna inanılan ve hakkında bilenen az şeyin olduğu bu karakterin hikayesini anlatmaya epey istekliymiş.

Şu an için net çıkış tarihi olmayan Hades II oyununun istek listenize alabiliyor iken, duyuru fragmanına da aşağıdan göz atabilirsiniz.

Exit mobile version