Günün Ücretsiz Epic Games Oyunu İndirmeye Açıldı (26 Aralık)

Belki şurada savaşan sevimli bir tavşan vardır...

Dünün Death Stranding bombasının ardından, sırada neyin olduğu merak ediliyordu. Elbette Gizemli Oyun olarak listelenmiş olan oyun için seçilen görselde, tavşan kulaklı bir yumruk görmüştük. Peki ne kastediliyor? Günün ücretsiz Epic Games oyunu da geçtiğimiz dakikalarda belli oldu. Bakın altından ne çıktı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Store Yılbaşı İndirimi 2022 Başladı


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Günün Ücretsiz Epic Games Oyunu Belli Oldu

Bugünün ücretsiz oyunu, 2021 yılının Ekim ayında çıkışını gerçekleştiren ve Aralık ayında Epic Games mağazasına da gelen F.I.S.T.: Forged In Shadows Torch oldu. Aksiyon ve platform türündeki oyunu tek kuruş ödemeden edinmek için buradan kütüphanenize eklemeniz gerekiyor. Yarın saat 19:00’a kadar zamanınızın olduğunu söyleyelim.

ücretsiz egs oyunu 26 aralık

F.I.S.T.: Forged In Shadows Torch Hakkında

Metroidvania tarzı bir haritada bir düzineden fazla benzersiz bölgeyi keşfet. Yumruk (Fist), Matkap (Drill) ve Kırbaç (Whip); yüksek kombo, yüksek hasar ve uzun menzilli saldırılar arasında sorunsuz geçiş sağlayan tamamen farklı dövüş stillerine sahip üç silahtır.

Altı yıl önce Makine Ordusu (Machine Legion), ilk başta hayvanların yaşadığı Torch City’yi istila edip kolonileştirdi. Direniş savaşında eski asker olan Rayton, o zamandan beri inzivada yaşamaktadır. Arkadaşı zorla tutuklandıktan sonra Rayton, mekanik yumruğunu geri alır ve direniş yolculuğuna başlar. Fakat mafya, asiler ve ordu arasındaki daha büyük bir entrikaya dâhil olmayı asla beklemiyordur.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version