Günün Ücretsiz Epic Games Oyunu İndirmeye Açıldı (23 Aralık)

Aksiyon rol yapma oyunu sevenler kaçırmasın...

Amerika menşeli yayıncı gün geçtikçe dikkat çeken kartlarını oynamaya başladı diyebiliriz. Her ne kadar çoğunlukla tekrara düşmüş olsa da, dün itibarıyla klasikleri sevenler için ilk üç Fallout oyunu ücretsiz olarak dağıtılmıştı. Günün ücretsiz Epic Games oyunu da indirmeye açıldı. Bakalım bir diğer gizemli oyunumuz hangisiymiş? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: FTC Tarafından Epic Games’e Rekor Ceza Verildi!


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Günün Ücretsiz Epic Games Oyunu Belli Oldu

Dark Crystal Games tarafından geliştirilen ve Prime Matter tarafından da yayınlanmış olan Encased, bugünün ücretsiz oyunu oldu. Kütüphanenize bir kez eklemeniz durumunda da kalıcı olarak sizin olacak.

ücretsiz egs oyunu 23 aralık

Encased Hakkında

Düşmanlarla savaşmana, düşmanlarla dolu çorak araziyi keşfetmene, karakterinin seviyesini yükseltmene ve dünyanın geri kalanından izole edilmiş, o korkunç olayı atlatmış harabe dünyadaki güçlerden birine katılmana olanak sağlayan distopik bir ortamda geçen klasik bir izometrik RYO.
Oyuna, CRONUS Şirketi – Wings’in beş biriminden birinde başla, her birinin kendi özellikleri, mekanikleri ve oyun seçenekleri vardır.
Dome’un altında geri dönüşü olmayan tek yönlü bir yolculuğa çık. Radyasyon ve anomaliden kendini sakın, mutasyona uğraşım hayvanlarla savaş ve eşsiz eserleri ara.
Oyuna sıradan bir şirket çalışanı olarak başla ve olay olarak bilinegelen felaketten öncesini, felaket anını, ve sonrasını konu alan hikâyenin asıl kahramanı ol.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version