Günün Ücretsiz Epic Games Oyunu İndirmeye Açıldı (16 Aralık)

Yine tekrara düşüldü...

Bildiğiniz gibi Epic Games mağazasının yılbaşı ücretsiz oyun programı başlamıştı. Açılışı Bloons TD 6 ile yapmıştık. 160 TL değerindeki strateji türündeki oyunun ardından, daha başka hangi oyunların seçildiğini fazlasıyla merak ediyoruz. Aralarında büyük bütçeli olanların da karşımıza çıkması bekleniyor. TSİ 19:00 sıralarında güncellenen sayfa ile yeni günün ücretsiz Epic Games oyunu da indirmeye açıldı. Bakalım bu defa karşımızda ne var?


İlginizi Çekebilir: GeForce Now Servisi 6 Yeni Oyun ile Genişliyor


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Günün Ücretsiz Epic Games Oyunu Hangisi?

Geçtiğimiz dakikalarda açıklanan yeni ücretsiz Epic Games Store oyunu, Horizon Chase Turbo oldu. Bu oyun esasen geçtiğimiz yılın Haziran ayı içerisinde de sunulmuştu. Eğer o fırsatı kaçırmışsanız, önünüzde bir günlük yeni fırsat var. Elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Çünkü, yarın TSİ 19:00 sonrasında sıradaki oyuna geçiş yapılacak.

ücretsiz egs oyunu 16 aralık

Horizon Chase Turbo Hakkında

Eskilerin Lotus Esprit Turbo Challenge ve Out Run oyunlarını anımsatan Horizon Chase, Aquiris Game Studio tarafından öncelikle iOS ve Android için geliştirilmişti. 2018 yılında ise PlayStation 4, PC, Switch, Xbox One ve PC platformlarına uyarlanarak Horizon Chase Turbo adıyla getirilmişti. Kırktan fazla farklı yerdeki yüzden fazla pistte yarıştığınız oyun, her bir etabı tamamlayabilmek için mutlak suretle karşınıza çıkan yakıt simgelerini ve yeni pistleri açabilmek için de jeton simgelerini toplamanızın gerektiği bir sisteme dayalı. Her turda en son sırada başlayarak yarışı kazanmanız gerekiyor.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version